Varm langsomt tomatsuppen op i en tykbundet gryde.
Hvidkål, peberfrugt og chili hakkes fint og hældes i den lune tomatsuppen og koges igennem i ca. 10 minutter.
Derefter kommes hvidløg, persille og kødboller i. Suppen varmes godt igennem, men må dog ikke koge efter kødbollerne er kommet i.
Serveres med brød, flutes eller naan
Chili-Tomat Suppe
Opskrift hvor du pifter en almindelig købe tomat suppe op. Er opgraderet med hvidkål & chili
Ingredienser
- 1 L tomatsuppe Kan købes
- 2 stk røde chili frugter
- 2 stk røde peberfrugter
- 200 g hvidkål
- 150 g persille frisk
- 150 g kødboller
- 2 fed hvidløg
Sådan gør du
- Varm langsomt tomatsuppen op i en tykbundet gryde. Hvidkål, peberfrugt og chili hakkes fint og hældes i den lune tomatsuppen og koges igennem i ca. 10 minutter. Derefter kommes hvidløg, persille og kødboller i. Suppen varmes godt igennem, men må dog ikke koge efter kødbollerne er kommet i. Serveres med brød, flutes eller naan