Opskrift på en dejlig chokoladekage med kakao glasur
Sigt kakao, hvedemel, natron, bagepulver og salt sammen.
Pisk æg og sukker i en skål for sig. Vend derefter smeltet smør, vand og de tørre dele i og vend det forsigtigt rundt med en dejskraber.
Dejen hældes i en bradepande ca. 23×23 cm. Bages på næst nederste rille ca. 35 mintter ved 170 grader C. Kagen skal ikke bages for meget den skal være lidt klæg i midten, så er den mums.
Glasur: Kakao, flormelis, blødt smør, kanel og varm mælk blandes, så den er tyk og smøres på når kagen er kold.
Alternativt kan der hakkes mørk chokolade og vendes med i dejen.
Chokoladekage
Opskrift på en dejlig chokoladekage med kakao glasurSigt kakao, hvedemel, natron, bagepulver og salt sammen.Pisk æg og sukker i en skål for sig. Vend derefter smeltet smør, vand og de tørre dele i og vend det forsigtigt rundt med en dejskraber.Dejen hældes i en bradepande ca. 23x23 cm. Bages på næst nederste rille ca. 35 mintter ved 170 grader C. Kagen skal ikke bages for meget den skal være lidt klæg i midten, så er den mums.Glasur: Kakao, flormelis, blødt smør, kanel og varm mælk blandes, så den er tyk og smøres på når kagen er kold.
Ingredienser
Kage
- 6 spsk kakao
- 250 g hvedemel
- 300 g sukker
- 1 tsk natron
- 1 tsk bagepulver
- 1 knsp salt
- 2 stk æg
- 150 g smør
- 2½ dl vand
Glasur
- 3 spsk kakao
- 200 g flormelis
- 2 spsk smør
- 2 tsk stødt kanel
- ½ dl sødmælk
Sådan gør du
Kage
- Sigt kakao, hvedemel, natron, bagepulver og salt sammen.Pisk æg og sukker i en skål for sig. Vend derefter smeltet smør, vand og de tørre dele i og vend det forsigtigt rundt med en dejskraber.Dejen hældes i en bradepande ca. 23x23 cm. Bages på næst nederste rille ca. 35 mintter ved 170 grader C. Kagen skal ikke bages for meget den skal være lidt klæg i midten, så er den mums.
Glasur
- Kakao, flormelis, blødt smør, kanel og varm mælk blandes, så den er tyk og smøres på når kagen er kold.
Dårlig stil at skrive at alt det tørre skal sigtes sammen og liiiige efter skrive og så æg og sukker sammen… Smart..
Du har da fuldstændig ret Mathilde, undskyld 🙂 – jeg har opdateret opskriften så det fremgår lidt bedre.