Pisk æggeblommer skummende og tilsæt vand. Hvedemel, Maizena og bagepulver blandes i æggeblommerne lidt ad gangen. Krydderierne tilsættes tilsidst.
Dejen skal være tyk, men den skal kunne forme sig om rejerne og grøntsagerne.
Rens champignoner.
Varm 3-4 dl olie i en wok eller på en pande til dybstegning.
Tag en skefuld dej omkring hver champignon eller reje og steg dem i olien, til dejen er gylden.
Lad de dybstegte rejer og champignoner afdryppe på køkkenrulle, før de serveres.
Serveres med en færdigkøbt thai-chilisauce eller en thai chilisauce du selv har lavet.
Dybstegte Rejer og Champignoner
Opskrift på dybstegte tigerrejer og champignoner. Smager rigtig lækkert og kan benyttes for forret eller en snack.
Udskriv
Pin
Rate
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 200 g tigerrejer
- 16 stk champignoner
- 4 stk æggeblommer
- 1 dl koldt vand
- 2 dl hvedemel
- 2 dl maizena
- ½ tsk bagepulver
- 3 tsk salt
- ½ tsk peber
- 3 spsk olie til stegning
Sådan gør du
- Pisk æggeblommer skummende og tilsæt vand. Hvedemel, Maizena og bagepulver blandes i æggeblommerne lidt ad gangen. Krydderierne tilsættes tilsidst. Dejen skal være tyk, men den skal kunne forme sig om rejerne og grøntsagerne. Rens champignoner. Varm 3-4 dl olie i en wok eller på en pande til dybstegning. Tag en skefuld dej omkring hver champignon eller reje og steg dem i olien, til dejen er gylden. Lad de dybstegte rejer og champignoner afdryppe på køkkenrulle, før de serveres. Serveres med en færdigkøbt thai-chilisauce, eller du kan lave din egen thai chilisauce.