Græsk stifado med kanel & spidskommen

Skær aubergine i små tern, drys med salt, og lad dem trække 15 minutter.

Dup med køkkenrulle, og rist dem 2-3 minutter i lidt olivenolie.

Gem de ristede aubergine til senere.Brun kødet grundigt og krydr med hvid-løg og spidskommen.

Tilsæt kanel, rødvin, tomater, citronskiver og bouillon, og lad det simre 1 time uden låg.

Kom perleløg samt aubergine i tern ved, og kog i endnu 10 minutter, til kødet er mørt.

Smag til med salt, lidt sukker og peber.

Drys med frisk mynte og server kogte løse ris til.

Græsk stifado med kanel & spidskommen

Opskrift på Græsk stifado med kanel & spidskommen.
Opskriften er til 4 personer og serveres med ris
0 fra 0 stemmer
Udskriv Pin Rate
Ret: Hovedret
Køkken: Græsk
Keyword: aubergine, citron, hvidløg, kanel, oksekød, rødvin, spidskommen, stifado, tomat
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 1 time 20 minutter
Samlet tid: 1 time 35 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: EddyTheMadChef

Ingredienser

  • ½ stk aubergine i tern
  • 1 kg mørt oksekød i tern
  • 2 spsk olivenolie til bruning
  • 2 fed hvidløg hakket
  • 2 tsk spidskommen
  • 1 stang kanel lille stang
  • 2 dl rødvin
  • 1 ds hakket tomater
  • 2 skiver citron økologisk
  • 2 dl oksebouillon
  • 150 g perleløg
  • salt
  • peber
  • sukker
  • frisk mynte

Sådan gør du

  • Skær aubergine i små tern, drys med salt, og lad dem trække 15 minutter. 
  • Dup med køkkenrulle, og rist dem 2-3 minutter i lidt olivenolie. 
  • Gem de ristede aubergine til senere.Brun kødet grundigt og krydr med hvid-løg og spidskommen. 
  • Tilsæt kanel, rødvin, tomater, citronskiver og bouillon, og lad det simre 1 time uden låg. 
  • Kom perleløg samt aubergine i tern ved, og kog i endnu 10 minutter, til kødet er mørt. 
  • Smag til med salt, lidt sukker og peber. 
  • Drys med frisk mynte og server kogte løse ris til.
Opskrift Nøgleord:
· · ·
Opskrift Kategori:
Hovedret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..