Opskrift på et grahamsbrød – opskriften rækker til 1 stort brød eller 2 små.
Mælken lunes og gæren røres i tilsæt resten og rør godt sammen.
Dejen skal være lind og skal ikke æltes – skal hæve et lunt sted ca 45 min.
Hældes op i 2 smurte brødforme (1 stor og en mindre) Stik godt i dejen med en gaffel for at undgå lufthuller.
Hæver igen ca. ½ time
Bages ved 200 grader en god time
Grahamsbrød
Opskrift på et grahamsbrød - opskriften rækker til 1 stort brød eller 2 små.
Udskriv
Pin
Rate
Antal: 1 brød
Ingredienser
- 750 g grahamsmel
- 250 g hvedemel
- 25 g gær
- 1 L kærnemælk
- 1 spsk sukker
- ½ tsk salt
Sådan gør du
- Opskrift på et grahamsbrød - opskriften rækker til 1 stort brød eller 2 små.
- Mælken lunes og gæren røres i tilsæt resten og rør godt sammen.
- Dejen skal være lind og skal ikke æltes - skal hæve et lunt sted ca 45 min.
- Hældes op i 2 smurte brødforme (1 stor og en mindre) Stik godt i dejen med en gaffel for at undgå lufthuller.
- Hæver igen ca. ½ time
- Bages ved 200 grader en god time