Dryp fiskefileterne med citronsaft. Skræl sellerien og skær den i terninger.
Skrab guleroden og skyld poren grundigt. Skær begge dele i ringe og kom dem i letsaltet vand.
Tilsæt løget, som først er pillet og skåret i ringe, lad det koge i 5 minutter. Kom derefter fisken i suppen og lad den koge ved svag varme i 10 minutter.
Tag fisken og grønsagerne op med en hulske. Kog risene i letsaltet vand i 20 minutter.
Hæld dem op i en skål. Kom lidt fiskesuppe ved og stil det et varmt sted. Smelt smørret til saucen i en gryde. Drys mel og karry i. Spæd med lidt suppe.
Lad saucen koge igennem i 5 minutter. Smag den til med salt og peber.
Del fisken i flager, der svitses med grønsagerne i smør på panden. bland det med risene.
Hæld saucen over og drys med de grofthakkede æg.
Indisk fiskeret
Ingredienser
- 800 g torskefileter
- 1 stk citron (saften)
- 1 stk selleri
- 1 stk gulerod
- 1 stk porre
- 1 tsk salt
- 1 stk løg
- 3 dl ris
Sauce
- 40 g smør
- 3 spsk mel
- 1½ spsk karry
- 5 dl fiskebouillon
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
- 2 stk æg hårdkogt
Sådan gør du
- Dryp fiskefileterne med citronsaft. Skræl sellerien og skær den i terninger. Skrab guleroden og skyld poren grundigt. Skær begge dele i ringe og kom dem i letsaltet vand. Tilsæt løget, som først er pillet og skåret i ringe, lad det koge i 5 minutter. Kom derefter fisken i suppen og lad den koge ved svag varme i 10 minutter. Tag fisken og grønsagerne op med en hulske. Kog risene i letsaltet vand i 20 minutter. Hæld dem op i en skål. Kom lidt fiskesuppe ved og stil det et varmt sted. Smelt smørret til saucen i en gryde. Drys mel og karry i. Spæd med lidt suppe. Lad saucen koge igennem i 5 minutter. Smag den til med salt og peber. Del fisken i flager, der svitses med grønsagerne i smør på panden. bland det med risene. Hæld saucen over og drys med de grofthakkede æg.