Koldskål med æg

Opskrift på en lækker koldskål der er baseret på æg og kernemælk – som den blev lavet i de gode gamle dage før man bare købte den færdiglavet i supermarkedet.

Det er ganske nemt at lave en rigtig koldskål og den smager super godt.

Serveres kold og med kammerjunker

Koldskål med æg

Sammenpisk først æg, sukker, vaniliesukker til en luftig masse, og hæld derefter kærnemælken i og rør godt sammen.
Smag til med citron og server straks.
Kan serveres sammen med kammerjunker
0 fra 0 stemmer
Udskriv Pin Rate
Ret: Sommermad
Køkken: Dansk
Keyword: æg, kærnemælk, kold skål, koldskål
Antal: 4 personer
Forfatter: Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 4 stk past. æggeblommer
  • 3 spsk sukker
  • 3 tsk vaniliesukker
  • 1 L kærnemælk
  • citronsaft

Sådan gør du

  • Sammenpisk først æg, sukker, vaniliesukker til en luftig masse, og hæld derefter kærnemælken i og rør godt sammen.
    Smag til med citron og server straks.
    Kan serveres sammen med kammerjunker
Opskrift Nøgleord:
· · · · · · ·
Opskrift Kategori:
Sommermad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..