Pebersauce

Hæld de afdryppet peberkorn i en tykbundet gryde, og tør dem stille og roligt ved svag varme.
Med en ske eller grydeske skal kornene let knuses.
Tilsæt cognac til de knuste peberkorn og kog den stille ind til den er næsten væk.
Tilsæt bouillonen og lad også denne småkoge til den er kogt ind med ca. 1/4.
Tilsæt tilsidst fløden og lad saucen simre i 5-10 minutter, til den har en god konsistens.
Smag til med salt og peber

Mild Pebersauce:
Samme som ovenstående, dog skal peberkorn først tilsættes tilsidst efter fløden.
Alternativt kan der benyttes færre peberkorn som også vil mildne styrken.

Pebersauce

Udskriv
Stærk Pebersauce:
Hæld de afdryppet peberkorn i en tykbundet gryde, og tør dem stille og roligt ved svag varme.
Med en ske eller grydeske skal kornene let knuses.
Tilsæt cognac til de knuste peberkorn og kog den stille ind til den er næsten væk.
Tilsæt bouillonen og lad også denne småkoge til den er kogt ind med ca. 1/4.
Tilsæt til sidst fløden og lad saucen simre i 5-10 minutter, til den har en god konsistens.
Smag til med salt og peber
Mild Pebersauce:
Samme som ovenstående, dog skal peberkorn først tilsættes til sidst efter fløden.
Alternativt kan der benyttes færre peberkorn som også vil mildne styrken.
Ret Saucer
Køkken Dansk
Keyword pebersauce, sauce
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 50 g grønne peberkorn (dåse)
  • 2 dl cognac
  • 2 dl piskefløde
  • 5 dl okseboullion
  • salt
  • peber

Sådan gør du

Stærk Pebersauce

  • Hæld de afdryppet peberkorn i en tykbundet gryde, og tør dem stille og roligt ved svag varme.
    Med en ske eller grydeske skal kornene let knuses.
    Tilsæt cognac til de knuste peberkorn og kog den stille ind til den er næsten væk.
    Tilsæt bouillonen og lad også denne småkoge til den er kogt ind med ca. 1/4.
    Tilsæt tilsidst fløden og lad saucen simre i 5-10 minutter, til den har en god konsistens.
    Smag til med salt og peber

Mild Pebersauce

  • Samme som ovenstående, dog skal peberkorn først tilsættes tilsidst efter fløden.
    Alternativt kan der benyttes færre peberkorn som også vil mildne styrken.
Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Saucer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Don't Miss! random posts ..