Roastbeef med friske sprøde grøntsager

Tænd ovnen på 225C
Læg roastbeef i et ildfast fad med bagepapir.
Pensl kødet med olie og kryds med salt og peber.

Bag roastbeefen i ca. 25 minutter – tag den ud og lad den trække 5 minutter.
Skær sukkerærter i 2.3 skiver på langs. Halver cherrytomater. Skær bladselleri og forårsløg i skiver på skrå.

Rør limesaft, farin, soja sammen i en skål.

Vend grønsagerne i dressingen og lad de trække lidt.
Skær imens roastbeefen i tynde skiver og anret dem på en tallerken eller fad.

Fordel derefter salaten ved siden af kødet og dryp dressingen over.
Drys til sidst med lidt friske korianderblade og server med flutes eller groft brød.

Roastbeef med friske sprøde grønsager

Udskriv
Opskrift på Roastbeef med friske sprøde grønsager
Tænd ovnen på 225C
Læg roastbeef i et ildfast fad med bagepapir.
Pensl kødet med olie og kryds med salt og peber.
Bag roastbeefen i ca. 25 minutter - tag den ud og lad den trække 5 minutter.
Skær sukkerærter i 2.3 skiver på langs. Halver cherrytomater. Skær bladselleri og forårsløg i skiver på skrå.
Rør limesaft, farin, soja sammen i en skål.
Vend grønsagerne i dressingen og lad de trække lidt.
Skær imens roastbeefen i tynde skiver og anret dem på en tallerken eller fad.
Fordel derefter salaten ved siden af kødet og dryp dressingen over.
Drys til sidst med lidt friske korianderblade og server med flutes eller groft brød.
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Keyword dressing, grøntsager, kød, roastbeef, steg
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 45 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 500 g roastbeef
  • 1 tsk raps eller olivenolie
  • ½ tsk salt og peber
  • 150 g sukkerærter
  • 250 g cherrytomater
  • 1 bdt forårsløg ca 100 g
  • 4 stilke bladselleri
  • 2 stk saft fra limefrugter
  • 2 spsk brun farin
  • 2 spsk soyasauce
  • 1 spsk friske koriander

Tilbehør

  • groft brød eller flutes

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 225C
    Læg roastbeef i et ildfast fad med bagepapir.
    Pensl kødet med olie og kryds med salt og peber.
    Bag roastbeefen i ca. 25 minutter - tag den ud og lad den trække 5 minutter.
    Skær sukkerærter i 2.3 skiver på langs. Halver cherrytomater. Skær bladselleri og forårsløg i skiver på skrå.
    Rør limesaft, farin, soja sammen i en skål.
    Vend grønsagerne i dressingen og lad de trække lidt.
    Skær imens roastbeefen i tynde skiver og anret dem på en tallerken eller fad.
    Fordel derefter salaten ved siden af kødet og dryp dressingen over.
    Drys til sidst med lidt friske korianderblade og server med flutes eller groft brød.
Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Hovedret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Don't Miss! random posts ..