Tænd ovnen på 225C
Læg roastbeef i et ildfast fad med bagepapir.
Pensl kødet med olie og kryds med salt og peber.
Bag roastbeefen i ca. 25 minutter – tag den ud og lad den trække 5 minutter.
Skær sukkerærter i 2.3 skiver på langs. Halver cherrytomater. Skær bladselleri og forårsløg i skiver på skrå.
Rør limesaft, farin, soja sammen i en skål.
Vend grønsagerne i dressingen og lad de trække lidt.
Skær imens roastbeefen i tynde skiver og anret dem på en tallerken eller fad.
Fordel derefter salaten ved siden af kødet og dryp dressingen over.
Drys til sidst med lidt friske korianderblade og server med flutes eller groft brød.
Roastbeef med friske sprøde grønsager
Opskrift på Roastbeef med friske sprøde grønsagerTænd ovnen på 225C Læg roastbeef i et ildfast fad med bagepapir. Pensl kødet med olie og kryds med salt og peber. Bag roastbeefen i ca. 25 minutter - tag den ud og lad den trække 5 minutter. Skær sukkerærter i 2.3 skiver på langs. Halver cherrytomater. Skær bladselleri og forårsløg i skiver på skrå. Rør limesaft, farin, soja sammen i en skål. Vend grønsagerne i dressingen og lad de trække lidt. Skær imens roastbeefen i tynde skiver og anret dem på en tallerken eller fad. Fordel derefter salaten ved siden af kødet og dryp dressingen over. Drys til sidst med lidt friske korianderblade og server med flutes eller groft brød.
Ingredienser
- 500 g roastbeef
- 1 tsk raps eller olivenolie
- ½ tsk salt og peber
- 150 g sukkerærter
- 250 g cherrytomater
- 1 bdt forårsløg ca 100 g
- 4 stilke bladselleri
- 2 stk saft fra limefrugter
- 2 spsk brun farin
- 2 spsk soyasauce
- 1 spsk friske koriander
Tilbehør
- groft brød eller flutes
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 225C Læg roastbeef i et ildfast fad med bagepapir. Pensl kødet med olie og kryds med salt og peber. Bag roastbeefen i ca. 25 minutter - tag den ud og lad den trække 5 minutter. Skær sukkerærter i 2.3 skiver på langs. Halver cherrytomater. Skær bladselleri og forårsløg i skiver på skrå. Rør limesaft, farin, soja sammen i en skål. Vend grønsagerne i dressingen og lad de trække lidt. Skær imens roastbeefen i tynde skiver og anret dem på en tallerken eller fad. Fordel derefter salaten ved siden af kødet og dryp dressingen over. Drys til sidst med lidt friske korianderblade og server med flutes eller groft brød.