Mad Opskriften

Stegt medisterpølse i tomatsovs

Opvarm oven til 200C og tilbered brødet efter anvisningen på pakken.

Skær det i skiver og fordel pestoen over.
Kog pasta efter anvisningen i rigeligt vand med salt.

Brun pølsen i olien på pande ved god varme i ca. 1 min på hver side. Dæmp derefter varmen og steg færdig ved svag varme i 7-8 minutter på hver side.

Tag pølsen af panden og skær den i 1 cm tykke skiver.

Tomatsovs:
Steg løget i olien, uden at det tager farve, ca. 2 min. Tilsæt hvidløg, tomater, krydderier og sukker.
Lad det småkoge i 10 min. Vend pølsen i og varm igennem. Vend derefter afdryppet pasta i eller server oven på pasta.
Serveres sammen med pesto brødet.

Tilberedningstid: ca. 40 minutter

Stegt medisterpølse i tomatsovs

Opskrift på Stegt medisterpølse i tomatsovs - medisterpølsen skæres i mundrette skiver og serveres med pesto og pasta.
Tomatsaucen er med hvidløg, krydderier, tomat, sukker der varmes igennem.
Pesto brød serveres til retten. Laves nemt ud af ciabattabrød og grøn pesto
No ratings yet
Udskriv Pin Rate
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk, Italiensk
Keyword: medister, medisterpølse, pesto, pestobrød, stegt medister, tomatsauce
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Mad Opskrifter

Ingredienser

Medisterpølse

  • 500 g medisterpølse
  • 2 spsk olivenolie

Sauce

  • 1 stk hakket løg
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 2 ds flåede/hakket tomater
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 1 tsk oregano
  • ½ tsk sukker

Pasta

  • 400 g pasta

Pestobrød

  • 1 stk ciabattabrød
  • 1 glas grøn pesto

Sådan gør du

  • Opvarm oven til 200C og tilbered brødet efter anvisningen på pakken.
    Skær det i skiver og fordel pestoen over.
    Kog pasta efter anvisningen i rigeligt vand med salt.
    Brun pølsen i olien på pande ved god varme i ca. 1 min på hver side. Dæmp derefter varmen og steg færdig ved svag varme i 7-8 minutter på hver side.
    Tag pølsen af panden og skær den i 1 cm tykke skiver.
    Tomatsauce:
    Steg løget i olien, uden at det tager farve, ca. 2 min. Tilsæt hvidløg, tomater, krydderier og sukker.
    Lad det småkoge i 10 min. Vend pølsen i og varm igennem. Vend derefter afdryppet pasta i eller server oven på pasta.
    Serveres sammen med pesto brødet.

Exit mobile version