Mad Opskriften

Waldorfsalat

4 pers.

1 dl. Piskefløde piskes til flødeskum

1,5 dl. Cremefraiche (vi bruger 18%) vend det forsigtigt i fløden

Lidt citronsaft og sukker tilsættes og der smages til (vi bruger ca. 2 tsk. citronsaft og ca.3 tsk. sukker men smag til 🙂

Vi skære æblerne til sidst så de ikke bliver brune og vi kan godt lide at alt er skåret i små stykker det  bliver lidt mere delikat og man får en større blanding af alt det lækre i en mundfuld 🙂

Når alt er skåret vender du det blot i dressingen og pynter til slut med lidt vindruer og valnødder. Stilles på køl og er også god dagen efter

2 Bladselleri – stænger, deles først på midten derefter skæres de i tynde skiver

2 Æbler (grønne) fjern kernehuset og skær små tern

1 Klase kernefri grønne vindruer , skær dem i kvarte

75 gr. Hakkede valnødder (vi elsker valnødder og har vores eget træ)

Waldorfsalat

En lækker Waldorfsalat du kan bruge som tilbehør til mange slags kød. 
Den giver et lækkert let twist til kød og vin der er i den tungere ende.
Grundet indholdet af fløde / flødeskum vil mange nok også mene den kan bruges som en dessert.
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Rate
Ret: Tilbehør
Køkken: Amerikansk, Dansk
Keyword: æbler, bladselleri, citron, creme fraiche, fløde, valdnødder, vindruer, Waldorfsalat
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Fru Heinrich

Ingredienser

  • 1 dl piskefløde
  • 1.5 dl creme fraiche
  • 2 tsk citronsaft
  • 3 tsk sukker
  • 2 stk bladselleri
  • 2 stk æbler
  • 1 klase grønne vindruer kernefrie
  • 75 5 valnødder hakket

Sådan gør du

  • Pisk fløden til flødeskum
  • Vend forsigtigt creme fraiche i flødeskummen
  • Tilsæt citronsaft og sukker og vend rundt
  • Skær alle frugter, grøntsager og nødder. 
    Vi skære æblerne til sidst så de ikke bliver brune og vi kan godt lide at alt er skåret i små stykker det  bliver lidt mere delikat og man får en større blanding af alt det lækre i en mundfuld 🙂
  • Vend det hele i dressingen og pynt til sidst med lidt halve valnødder og vindruer

 

 

 

Exit mobile version