Opskrift på nogen boller med hytteost, gulerod og havregryn.
Rør gæren ud i væsken. Tilsæt alle de våde ingredienser.
Tilsæt derefter øvrige ingredienser med melet til sidst.
Dejen skal ikke æltes, men kun røres til en sammenhængende klistret klump.
Stilles til hævning i køleskab til dagen efter.
Bollerne stilles på bagepladen med skeer og stilles i en kold ovn. Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter
Boller m. hytteost og gulerod
Opskrift på nogen boller med hytteost, gulerod og havregryn.
Ingredienser
- 25 g gær
- 5 dl kold væske mælk eller vand
- 2 spsk olie eller flydende margarine
- 2 tsk groft salt
- 1 stk lille bæger hytteost
- 3 stk gulerødder revne
- 2 dl havregryn
- 500 g hvedemel
Sådan gør du
- Rør gæren ud i væsken. Tilsæt alle de våde ingredienser.
- Tilsæt derefter øvrige ingredienser med melet til sidst.
- Dejen skal ikke æltes, men kun røres til en sammenhængende klistret klump.
- Stilles til hævning i køleskab til dagen efter.
- Bollerne stilles på bagepladen med skeer og stilles i en kold ovn. Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter