Boller m. hytteost og gulerod

Opskrift på nogen boller med hytteost, gulerod og havregryn.

Rør gæren ud i væsken. Tilsæt alle de våde ingredienser.

Tilsæt derefter øvrige ingredienser med melet til sidst.

Dejen skal ikke æltes, men kun røres til en sammenhængende klistret klump.

Stilles til hævning i køleskab til dagen efter.

Bollerne stilles på bagepladen med skeer og stilles i en kold ovn. Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter

Boller m. hytteost og gulerod

Udskriv
Opskrift på nogen boller med hytteost, gulerod og havregryn.
Ret Brød
Køkken Dansk
Keyword boller, brød, gulerod, havregryn, hytteost
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal 12 boller
Forfatter Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 5 dl kold væske mælk eller vand
  • 2 spsk olie eller flydende margarine
  • 2 tsk groft salt
  • 1 stk lille bæger hytteost
  • 3 stk gulerødder revne
  • 2 dl havregryn
  • 500 g hvedemel

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i væsken. Tilsæt alle de våde ingredienser. 
  • Tilsæt derefter øvrige ingredienser med melet til sidst.
  • Dejen skal ikke æltes, men kun røres til en sammenhængende klistret klump.
  • Stilles til hævning i køleskab til dagen efter.
  • Bollerne stilles på bagepladen med skeer og stilles i en kold ovn. Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter
Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Brød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Don't Miss! random posts ..