Lækker bruschetta som du kender fra det italienske køkken.
Passer perfekt til diverse retter som tilbehør eller som en forret.
Tomaterne og løg hakkes i små tern og kommes i en skål. Tilsæt presset hvidløg og kryder med salt, peber, basikilum og oregano.
Lad blandingen stå og trække i ca. 1 time og hæld væsken fra.
Del flute på midten og skær det over så du har 4 stykker. Pensel med olivenolie og sæt dem i ovnen ved 200C i 5 minutter.
Tag nu de varme flutes ud og fordel tomatblandingen på flutes og slut af med revet ost. Gratinér flutes i ovnen i ca. 7 min. ved 200C
Bruschetta med tomat & ost
Opskrift på lækker Bruschetta med tomat & ost - du kan varierer med de ingredienser du kan lide. Perfekt som appetizer eller tilbehør til maden. Kan også laves på grill.
Ingredienser
- 1 stk flutes
- 4 stk tomater
- 1 stk løg
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 1 dl revet ost
- 8 stk basilikum blade
- 1 tsk oregano
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
Sådan gør du
- Tomaterne og løg hakkes i små tern og kommes i en skål. Tilsæt presset hvidløg og kryder med salt, peber, basikilum og oregano. Lad blandingen stå og trække i ca. 1 time og hæld væsken fra. Del flute på midten og skær det over så du har 4 stykker. Pensel med olivenolie og sæt dem i ovnen ved 200C i 5 minutter. Tag nu de varme flutes ud og fordel tomatblandingen på flutes og slut af med revet ost. Gratinér flutes i ovnen i ca. 7 min. ved 200C