Mad Opskriften

Forloren Hare

Rør kødet med salt, peber og æg. Tilsæt fløde og bouillon lidt efter lidt. Saml farsen med rasp og lad den hvile i køleskab i ca. 1/2 time.

Varm ovnen op til 230 grader.

Form farsen til et aflangt brød. Læg det i et ovnfast fad med baconskiverne lags på tværs af farsen.

Sæt farsbrodet i ovnen og brun det ca. 10 min. Dæmp varmen til 180 grader. Hæld vand og mælk i bunden af fader og lad haren stege endnu ca. 1 time.

Tag den ud og, hold den varm. Sauce: Si skyen over i en gryde fra fadet, tilsæt ribsgele og fløde.

Giv saucen et opkog. jævn den med 1 spsk maizena udrørt i lidt vand og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. kulør.

Forloren hare

God gammel traditionel ret i danmark er Forloren hare. Her har du opskriften på sådan en.
No ratings yet
Udskriv Pin Rate
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: bacon, fars, farsret, forloren har, kødfars
Forb. tid: 40 minutter
Tilb. tid: 1 time 10 minutter
Samlet tid: 1 time 50 minutter
Antal: 6 personer
Forfatter: Mad Opskrifter

Ingredienser

Kødet

  • 750 g hakket svinekød
  • 2 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 2 stk æg
  • dl fløde 13%
  • dl bouillon
  • 1 dl rasp
  • 8-10 skiver bacon

Sauce

  • 3 dl vand
  • 3 dl mælk
  • 1 dl fløde 13%
  • 1 spsk ribsgele
  • 1 spsk maizena
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk kulør

Sådan gør du

  • Rør kødet med salt, peber og æg. Tilsæt fløde og bouillon lidt efter lidt. Saml farsen med rasp og lad den hvile i køleskab i ca. 1/2 time.
    Varm ovnen op til 230 grader.
    Form farsen til et aflangt brød. Læg det i et ovnfast fad med baconskiverne lags på tværs af farsen.
    Sæt farsbrodet i ovnen og brun det ca. 10 min. Dæmp varmen til 180 grader. Hæld vand og mælk i bunden af fader og lad haren stege endnu ca. 1 time.
    Tag den ud og, hold den varm. Sauce: Si skyen over i en gryde fra fadet, tilsæt ribsgele og fløde.
    Giv saucen et opkog. jævn den med 1 spsk maizena udrørt i lidt vand og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. kulør.
Exit mobile version