Gode gammeldags daglige frikadeller, som de er blevet tilberedt i flere generationer.
Kødet blandes grundigt med mel, salt og eventuelt løg.
Herefter tilsættes mælk og æg – lidt ad gangen.
Husk, god fars kræver megen røring og gerne lidt “hvile” i køleskabet inden brug.
Velbekommen.
Frøken Jensens frikadeller
Gode gammeldags daglige frikadeller, som de er blevet tilberedt i flere generationer.
Udskriv
Pin
Rate
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 500 g hakket kalve- og flæskekød
- 1-1½ dl mel
- 3-4 dl mælk
- 1-2 stk æg
- 1 stk løg (kan undlades)
- 2 tsk salt
- 1 tsk peber
Sådan gør du
- Gode gammeldags daglige frikadeller, som de er blevet tilberedt i flere generationer. Kødet blandes grundigt med mel, salt og eventuelt løg. Herefter tilsættes mælk og æg - lidt ad gangen. Husk, god fars kræver megen røring og gerne lidt "hvile" i køleskabet inden brug.