Bedstemors Frikadeller

Lækre frikadeller som bedstemor ville lave dem.

Kan serveres med kartofler, surt og sovs. Er også gode kolde – oven på rugbrød

Fars, æg og revet løg blandes godt sammen.

Tilsæt salt, peber, mel og rasp og rør farsen til den er lind.

Lad gerne farsen stå og hvile i 30 i køleskabet inden stegning.

Ved stegning smeltes rigelig med fedtstof på panden. Dyp en ske i den varme fedtstof, og “scoop” en kugle ud af farsen med skeen. Benyt din håndflade sammen med skeen til at forme frikadellerne.

Steg frikadellerne til de er gyldenbrune på begge sider.

Bedstemors Frikadeller
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
20 min
 

Her en opskrift fra den gamle skuffe. Syntes du ikke dine normale frikadeller smager som da bedstemor lavede dem? Så prøv denne opskrift og smag forskellen.

Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Nøgleord: Frikadeller
Antal: 12 Frikadeller
Forfatter: Mad Opskrifter
Ingredienser
  • 250 g Flæskefars
  • 250 g Oksefars
  • 1 stk Æg
  • 1 stk Løg Fint Hakket
  • 2 tsk Salt
  • 1 tsk Peber
  • 6 spsk Rasp
  • 3 spsk Mel
  • ½ dl Smør
Sådan gør du
  1. Fars, æg og revet løg blandes godt sammen.

    Tilsæt salt, peber, mel og rasp og rør farsen til den er lind.

    Lad gerne farsen stå og hvile i 30 i køleskabet inden stegning.

    Ved stegning smeltes rigelig med fedtstof på panden. Dyp en ske i den varme fedtstof, og "scoop" en kugle ud af farsen med skeen. Benyt din håndflade sammen med skeen til at forme frikadellerne.

    Steg frikadellerne til de er gyldenbrune på begge sider.

Opskrift Nøgleord:
· · · ·
Opskrift Kategori:
Hovedret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..