Skær aubergine i små tern, drys med salt, og lad dem trække 15 minutter.
Dup med køkkenrulle, og rist dem 2-3 minutter i lidt olivenolie.
Gem de ristede aubergine til senere.Brun kødet grundigt og krydr med hvid-løg og spidskommen.
Tilsæt kanel, rødvin, tomater, citronskiver og bouillon, og lad det simre 1 time uden låg.
Kom perleløg samt aubergine i tern ved, og kog i endnu 10 minutter, til kødet er mørt.
Smag til med salt, lidt sukker og peber.
Drys med frisk mynte og server kogte løse ris til.
Græsk stifado med kanel & spidskommen
Opskrift på Græsk stifado med kanel & spidskommen.Opskriften er til 4 personer og serveres med ris
Udskriv
Pin
Rate
Antal: 4 personer
Ingredienser
- ½ stk aubergine i tern
- 1 kg mørt oksekød i tern
- 2 spsk olivenolie til bruning
- 2 fed hvidløg hakket
- 2 tsk spidskommen
- 1 stang kanel lille stang
- 2 dl rødvin
- 1 ds hakket tomater
- 2 skiver citron økologisk
- 2 dl oksebouillon
- 150 g perleløg
- salt
- peber
- sukker
- frisk mynte
Sådan gør du
- Skær aubergine i små tern, drys med salt, og lad dem trække 15 minutter.
- Dup med køkkenrulle, og rist dem 2-3 minutter i lidt olivenolie.
- Gem de ristede aubergine til senere.Brun kødet grundigt og krydr med hvid-løg og spidskommen.
- Tilsæt kanel, rødvin, tomater, citronskiver og bouillon, og lad det simre 1 time uden låg.
- Kom perleløg samt aubergine i tern ved, og kog i endnu 10 minutter, til kødet er mørt.
- Smag til med salt, lidt sukker og peber.
- Drys med frisk mynte og server kogte løse ris til.