Skær skinken i ret store terninger, der brunes et par minutter i en gryde. Skræl kartoflerne og skrab gulerødderne.
Skær begge dele i terninger og put dem ned i gryden.
Rib de grønne bønner og skær dem over 2-3 gange og gør snittebønnerne klar. Kom dem i ned i gryden sammen med kødet og de øvrige grønsager og put salt og peber ved.
Hæld suppenbouillonen over og lad retten snurre i 45 minutter. Efter 15 minutterstid tilsættes de skrællede æbler. Jævn retten med maizenamel, der er rørt ud i lidt koldt vand.
Smag retten til med salt og peber. Hak persillen fint og drys den over ved serveringen. Kartofler passer fint til denne gryderet.
Hannover Gryde
Opskrift på en gryderet der af tilmelderen er kaldt for Hannover Gryde / Hannovergryde
Ingredienser
- 500 g røget skinke
- 500 g kartofler
- 250 g gulerødder
- 300 g bønner
- 400 g snittebønner
- 1 L bouillon
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
- 3 stk æbler
- 1 spsk maizena
- 1 bundt persille
Sådan gør du
- Skær skinken i ret store terninger, der brunes et par minutter i en gryde. Skræl kartoflerne og skrab gulerødderne. Skær begge dele i terninger og put dem ned i gryden. Rib de grønne bønner og skær dem over 2-3 gange og gør snittebønnerne klar. Kom dem i ned i gryden sammen med kødet og de øvrige grønsager og put salt og peber ved. Hæld suppenbouillonen over og lad retten snurre i 45 minutter. Efter 15 minutterstid tilsættes de skrællede æbler. Jævn retten med maizenamel, der er rørt ud i lidt koldt vand. Smag retten til med salt og peber. Hak persillen fint og drys den over ved serveringen. Kartofler passer fint til denne gryderet.