Is surprise med hindbærsorbet

Kom de frosne bær i en foodprocessor sammen med flormelis, fintrevet skal og saft af citronen og vand. Blend straks.

Kom straks sorbeten i en lille firkantet form, som rummer 6 dl, og stil den i fryseren.

Ved servering:
Tænd ovnen pa 200°. Kog vandet op med sukker i en kasserolle og kog ved høj varme i 3 min.

Pisk æggehviderne let stive med en elektrisk håndmikser eller på røremaskine.

Tag den kogende sukkerlage direkte fra blusset og hæld det i æggehviderne under piskning.

Pisk, indtil æggehviderne er kolde – det tager ca. 10 min. Tag isen ud af fryserne og læg den i et ildfast fad.
Smør marengsen på isen, så den dækker isen helt.
Bag med det samme isen i ovnen, til marengsen er lysebrun.
Server straks.

Is surprise med hindbærsorbet

Udskriv
Kom de frosne bær i en foodprocessor sammen med flormelis, fintrevet skal og saft af citronen og vand. Blend straks.
Kom straks sorbeten i en lille firkantet form, som rummer 6 dl, og stil den i fryseren.
Ved servering:
Tænd ovnen pa 200°. Kog vandet op med sukker i en kasserolle og kog ved høj varme i 3 min.
Pisk æggehviderne let stive med en elektrisk håndmikser eller på røremaskine.
Tag den kogende sukkerlage direkte fra blusset og hæld det i æggehviderne under piskning.
Pisk, indtil æggehviderne er kolde - det tager ca. 10 min. Tag isen ud af fryserne og læg den i et ildfast fad.
Smør marengsen på isen, sa den dækker isen helt.
Bag med det samme isen i ovnen, til marengsen er lysebrun.
Server straks. 
Ret Dessert, Is
Køkken Dansk
Keyword hindbær, hindbærsorbet, is, sorbet
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 6 personer
Kalorier 290
Forfatter Mad Opskrifter

Ingredienser

Sorbet

  • 500 g frosne hindbær
  • 175 g flormelis
  • 2 tsk fintrevet skal og saft af 1 appelsin usprøjtet
  • 1,7 dl vand

Marengs

  • 3 stk æggehvider
  • 150 g sukker
  • 3/4 dl vand

Sådan gør du

  • Kom de frosne bær i en foodprocessor sammen med flormelis, fintrevet skal og saft af citronen og vand. Blend straks.
    Kom straks sorbeten i en lille firkantet form, som rummer 6 dl, og stil den i fryseren.
    Ved servering:
    Tænd ovnen pa 200°. Kog vandet op med sukker i en kasserolle og kog ved høj varme i 3 min.
    Pisk æggehviderne let stive med en elektrisk håndmikser eller på røremaskine.
    Tag den kogende sukkerlage direkte fra blusset og hæld det i æggehviderne under piskning.
    Pisk, indtil æggehviderne er kolde - det tager ca. 10 min. Tag isen ud af fryserne og læg den i et ildfast fad.
    Smør marengsen på isen, sa den dækker isen helt.
    Bag med det samme isen i ovnen, til marengsen er lysebrun.
    Server straks. 

Nutrition

Calories: 290kcal
Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Is

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Don't Miss! random posts ..