Kommensgryde

Fjern de yderste blade og stokken fra hvidkålen og kog den i 10 minutter. Lad den dryppe af og tag 12 blade fra. Hak resten af kålen.
Fedtet smeltes og de hakkede løg, svinekødet, der er skåret i små terninger, og det hakkede kød brunes heri. Tilsæt den hakkede kål og smag til med salt, peber, kommen og hvidvin.
Lad det småstege i ca. 10 minutter. Beklæd et smurt ovnfast fad med hele kålblade.
Kom flæskeblandingen i sammen med resten af kålbladene. Øverst lægges baconskiverne. Fordel 1 spsk. svinefedt i klatter over retten.
Kommensgryden stilles i en varm oven ved 220 grader i 45 minutter. Her til passer bagte kartofler

Kommensgryde

Udskriv
Opskrift på en gryderet med dyb smag af kommen. Grund er blandet kød fra svin og okse og hvidkål
Ret Gryderet, Hovedret
Køkken Dansk
Keyword bacon, hvidkål, hvidvin, kommen, oksekød, svinekød
Antal 4 personer
Forfatter Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 500 g hvidkål
  • 3 spsk svinefedt
  • 2 stk løg
  • 250 g svinesmåkød
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 spsk kommen
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk peber
  • 1 dl hvidvin
  • 8 skiver bacon tykke

Sådan gør du

  • Fjern de yderste blade og stokken fra hvidkålen og kog den i 10 minutter. Lad den dryppe af og tag 12 blade fra. Hak resten af kålen.
    Fedtet smeltes og de hakkede løg, svinekødet, der er skåret i små terninger, og det hakkede kød brunes heri. Tilsæt den hakkede kål og smag til med salt, peber, kommen og hvidvin.
    Lad det småstege i ca. 10 minutter. Beklæd et smurt ovnfast fad med hele kålblade.
    Kom flæskeblandingen i sammen med resten af kålbladene. Øverst lægges baconskiverne. Fordel 1 spsk. svinefedt i klatter over retten.
    Kommensgryden stilles i en varm oven ved 220 grader i 45 minutter. Her til passer bagte kartofler
Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Gryderetter · Hovedret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Don't Miss! random posts ..