Mad Opskriften

Mors hjemmelavede frikadeller

Bland kød, mel, æg, køg, salt og peber. Rør herefter mælken i lidt a gangen indtil farsen har den rette konsistens.

Den færdigrørte fars stilles i køleskabet en halv times tid.

Frikadellerne steges ca. 5 minutter på hver side ved jævn varme i fedtstof.

Kan serveres varme og resterne kan spises dagen efter på en rugbrødsmad eller sandwich.

Mors hjemmelavede frikadeller

God opskrift på frikadeller som mor laver dem. Denne opskrift tager du ikke helt fejl af hvis du vil have gode frikadeller til spises varme og kan spises dagen efter på en rugbrødsmad.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Rate
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Frikadeller
Forb. tid: 35 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Mor

Ingredienser

  • 500 g hakket kalv og flæsk
  • 3 spsk mel
  • 1 stk æg
  • dl mælk
  • 1 stk finhakket løg
  • tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 3 spsk olie (til stegning)

Sådan gør du

  • Bland kød, mel, æg, køg, salt og peber. Rør herefter mælken i lidt a gangen indtil farsen har den rette konsistens.
    Den færdigrørte fars stilles i køleskabet en halv times tid.
    Frikadellerne steges ca. 5 minutter på hver side ved jævn varme i fedtstof.
Exit mobile version