Bland kød, mel, æg, køg, salt og peber. Rør herefter mælken i lidt a gangen indtil farsen har den rette konsistens.
Den færdigrørte fars stilles i køleskabet en halv times tid.
Frikadellerne steges ca. 5 minutter på hver side ved jævn varme i fedtstof.
Kan serveres varme og resterne kan spises dagen efter på en rugbrødsmad eller sandwich.
Mors hjemmelavede frikadeller
God opskrift på frikadeller som mor laver dem. Denne opskrift tager du ikke helt fejl af hvis du vil have gode frikadeller til spises varme og kan spises dagen efter på en rugbrødsmad.
Udskriv
Pin
Rate
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 500 g hakket kalv og flæsk
- 3 spsk mel
- 1 stk æg
- 2½ dl mælk
- 1 stk finhakket løg
- 1½ tsk salt
- 1 tsk peber
- 3 spsk olie (til stegning)
Sådan gør du
- Bland kød, mel, æg, køg, salt og peber. Rør herefter mælken i lidt a gangen indtil farsen har den rette konsistens. Den færdigrørte fars stilles i køleskabet en halv times tid. Frikadellerne steges ca. 5 minutter på hver side ved jævn varme i fedtstof.