Del kyllingen i mindre stykker. Varm olien i en dyb pande eller gryde. Tilsæt løg og presset hvidløg og svits det nogle minutter uden at det bliver brunt. Tilsæt ris og stødt safran.
Rør rundt og spæd med bouillon og muslingevæde.
Lad risene simre under låg i 20-25 minutter.
Varm kyllingestykkerne i ovnen eller steg dem på en pande med lidt smør. Kom dem i risene sammen med muslinger, rejer, optøede ærter og syltet rød peber i strimler.
Rør rundt så alt bliver varmet igennem. Pynt med hakket persille og server retten i panden. Tips: Hvis du anvender friske muslinger så lad dem blive i skallerne og pynt med dem.
Paella med Kylling
Opskrift på en Paella hvor der benyttes kylling sammen med fisken. En anderledes paella
Ingredienser
- 1 stk kylling (grillet eller stegt)
- 2 spsk olivenolie
- 3 spsk løg finthakket
- 2-3 fed hvidløg
- 1 g safran
- 6 dl bouillon og muslingevæde
- 1 ds muslinger i vand eller 24 friske kogte muslinger
- 1 ds syltet rød peber (lille dåse)
- 250 g frosne ærter
- 250 g pillede rejer
- hakket persille
- 3 dl ris
Sådan gør du
- Del kyllingen i mindre stykker. Varm olien i en dyb pande eller gryde. Tilsæt løg og presset hvidløg og svits det nogle minutter uden at det bliver brunt. Tilsæt ris og stødt safran. Rør rundt og spæd med bouillon og muslingevæde. Lad risene simre under låg i 20-25 minutter. Varm kyllingestykkerne i ovnen eller steg dem på en pande med lidt smør. Kom dem i risene sammen med muslinger, rejer, optøede ærter og syltet rød peber i strimler. Rør rundt så alt bliver varmet igennem. Pynt med hakket persille og server retten i panden. Tips: Hvis du anvender friske muslinger så lad dem blive i skallerne og pynt med dem.