Klassisk opskrift på pebernødder som du kender dem. Med hjortetakssalt, nelliker og kanel.
Det er ganske nemt at lave sine egne pebernødder til julemåneden.
Hak fedtstoffet i små tern, mens det er køligt. Bland de øvrige ingredienser i en skål, og tilsæt fedtstoffet og ælt det godt sammen til en ensartet masse.
Del dejen op i 10 lige store dele, og tril dem ud til en lang pølse, på ca. 50 cm.
Hak hver pølse ud i ca 30 stykker, og lig dem på en smurt bradepande. Bages i midten af ovnen i ca. 10 minutter ved 200 grader
Pebernødder
Klassisk opskrift på pebernødder som du kender dem. Med hjortetakssalt, nelliker og kanel.Det er ganske nemt at lave sine egne pebernødder til julemåneden.
Ingredienser
- 450 g mel
- 100 g smør / margarine
- 200 g sukker eller flormelis
- 2 stk æg
- 0,25 tsk hjortetaksalt
- ½ tsk peber
- ½ tsk stødt nelliker
- ½ tsk kanel
- ½ dl mælk
Sådan gør du
- Hak fedtstoffet i små tern, mens det er køligt.
- Bland de øvrige ingredienser i en skål, og tilsæt fedtstoffet og ælt det godt sammen til en ensartet masse.
- Del dejen op i 10 lige store dele, og tril dem ud til en lang pølse, på ca. 50 cm
- Hak hver pølse ud i ca 30 stykker, og lig dem på en smurt bradepande.
- Bages i midten af ovnen i ca. 10 minutter ved 200 grader