Den bedste lasagne

Lagdelt med en rig kødsovs og en cremet parmesan hvid sovs, plus den perfekte mængde mozzarella ost! Ingen ricotta ost behøves.

En klassisk opskrift på en af verdens mest elskede retter. Den ultimative trøsteføde er lig med hjemmelavet lasagne.

Familie og venner samles rundt om spisebordet når som helst for denne lasagne opskrift.

Den bedste lasagne

Lagdelt med en rig kødsovs og en cremet parmesan hvid sovs, plus den perfekte mængde mozzarella ost! Ingen ricotta ost behøves. En klassisk opskrift på en af verdens mest elskede retter. Den ultimative trøsteføde = hjemmelavet lasagne.
Familie og venner samles rundt om spisebordet når som helst for denne lasagne opskrift.
No ratings yet
Udskriv Pin Rate
Ret: Hovedret
Køkken: Italian, Italiensk
Keyword: kødsauce, lasagne, lasange, pasta
Antal: 8 personer
Forfatter: Mad Opskrifter

Ingredienser

Kødsauce

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk løg fint hakket
  • 1 stk gulerod fint skåret
  • 4 fed hvidløg hakket
  • 700 gram oksekød hakket
  • 300 gram svinekød eller oksekød hakket
  • 700 gram passata
  • 400 gram flåede tomater
  • 3 spsk tomatpasta
  • 2 stk boullion terninger okse eller grøntsag
  • 1 tsk oregano tørret
  • 1 tsk basilikum tørret
  • ½ tsk sukker
  • salt og peber efter behov

Hvid sauce (Bechamel)

  • 4 spsk smør
  • 1/4 kop hvedemel
  • kop mælk
  • 1 kop frisk parmesan revet

Lasange

  • lasangeplader frisk eller tørret
  • 500 gram frisk mozarella ost revet
  • 2 spsk frisk persille hakket

Sådan gør du

Kødsauce

  • Varm olie i en stor gryde ved medium varme, og tilsæt derefter løg og gulerødder og lad det stege i 8-10 minutter, eller indtil det er blødt. Tilsæt hvidløg og sauter i ca. 1 minut, indtil det er duftende.
  • Tilsæt hakket okse- og svinekød (hvis det bruges) og lad det stege mens det brækker op med enden af ​​din ske, indtil det er brunet.
  • Hæld passata, hakkede tomater, tomatpasta, knust bouillon og tørrede urter i gryden. Rør godt sammen og lad det simre forsigtigt. Smag til med den ønskede mængde salt og peber (jeg bruger omkring 3/4 teskefulde af hver) og sukker hvis det er nødvendigt. Dæk til og lad det simre i ca. 20-30 minutter, rør lejlighedsvis, indtil saucen er lidt tykkere og kødet er mørt.Juster salt, peber og tørrede urter efter smag.

Hvid parmesan sauce

  • I en stor gryde, smelt smør over medium varme. Tag gryden væk fra varmen; tilsæt mel og pisk i ca. 30 sekunder, eller indtil det er godt blandet.
  • Sæt gryden tilbage på komfuret, reducere varmen til lav og tilsæt langsomt 1 kop af mælken indtil det er godt blandet. Når det er godt blandet, tilsæt den resterende mælk i 1 kop om gangen, bland godt efter hver tilsætning, indtil al mælken er brugt og saucen er fri for klumper. Hvis saucen er for tyk, kan du tilføje lidt mere mælk indtil den får en god og cremet konsistens.
  • Øg varmen til medium og fortsæt med at koge saucen, mens du rører lejlighedsvis, indtil den tykner (ca. 6-7 minutter) og dækker bagsiden af ​​din træske.Tilsæt parmesan osten og tag gryden væk fra varmen. Krydder med salt og peber og rør, indtil osten er smeltet.

Samling af Lasangen

  • Forvarm ovnen til 180°C
  • Sæt ca. 1 kop kødsovs på bunden af ​​en 9x13-tommers bageform, dæk derefter med lasagneplader. (Skær pladerne til at passe over kødet, hvis det er nødvendigt.) Lag med 2 kopper kødsovs (eller nok til at dække pastaen), 1 kop hvid sovs og halvdelen af ​​mozzarella osten. Gentag lagene (efterlad den resterende ost til toppen).
  • Hæld den resterende kødsovs og hvide sovs over det sidste lag lasagneplader og drys med den resterende mozzarella ost. Bag i 25 minutter eller indtil det er gyldent og bobler.Pynt med persille og lad det stå i ca. 10 minutter, før det skæres og serveres.
  • Velbekommen
Article Tags:
·
Article Categories:
Pasta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Don't Miss! random posts ..