Opskrift på en hjemmelavet kebab lavet på filet af oksekød der skæres tyndt ud.
Orker man ikke at lave kebab selv fra bunden, kan man faktisk købe dansk produceret kebab kød i supermarkederne på frost der fint kan bruges (vi har testet og de smager helt fint).
Og så vil vi anbefale en lækker chiliolie der passer perfekt til kebab i pitabrød
Pita med Kebab
Opskrift på en hjemmelavet kebab lavet på filet af oksekød der skæres tyndt ud.Orker man ikke at lave kebab selv fra bunden, kan man faktisk købe dansk produceret kebab kød i supermarkederne der fint kan bruges (vi har testet og de smager helt fint).Og så vil vi anbefale en lækker chiliolie der passer perfekt til kebab i pitabrød
Udskriv
Pin
Rate
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 3 stk filet af oksekød store
- 6 stk pitabrød
- 1 stk salathoved skåret
Marinade
- 1 stk løg finthakket
- ½ dl olivenolie
- ½ dl rødvin
- 2 fed hvidløg finthakket
- 1 tsk oregano
- 1½ tsk spidskommen knust
- 1 stk rød chili finthakket
- ½ tsk peber
- 1 tsk salt
- 100 g semidried tomater drænet
Dressing
- 250 g creme fraiche 18%
- 2 dl purløg
- salt
- peber
Sådan gør du
- Skær kødet i strimler på tværs. Rør ingredienserne til marinaden sammen og vend kødet heri.
- Lad det trække i mindst ½ time.
- Varm en pande godt op.
- Rist kødet heri under omrøring til det er mørt, 2-4 min.
- Smag til med salt.
- Vend tomaterne i blandingen.
- Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber.
- Lun brødene.
- Fyld kødblanding og salatblade i.
- Hæld en smule dressing oven på. Og hvis i kan lide det, så meget gerne chiliolie