Svensk Pølseret Skær kartoflerne og snit dem i skriver. Sæt dem til kogning. De skal ca have 15 min – De må helst ikke koge ud – skal stadig være lidt faste.
Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoffet i en tykbundet gryde ved middel varme.
Når løgene er bløde tilsættes krydderier, som svitses hurtigt af.
Pølserne skæres i ud i passende skriver ca. 1cm brede. Tilsæt pølserne Rør godt rundt, skrue lidt ned for varmen og lad pølserne stege i 5 minutters tid til de er gyldenbrune.
Ketchup/tomatsauce, mælk og fløde hældes nu ned i gryden. Lad retten koge i en 10 minutters tid ved svag varme.
Smag til med salt og peber Tilsæt derefter kartoflerne rør rundt og lad retten småkoge i yderligere 15 minutter.
Svensk pølseret DE LUXE
Svensk Pølseret Skær kartoflerne og snit dem i skriver. Sæt dem til kogning. De skal ca have 15 min - De må helst ikke koge ud - skal stadig være lidt faste. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoffet i en tykbundet gryde ved middel varme. Når løgene er bløde tilsættes krydderier, som svitses hurtigt af. Pølserne skæres i ud i passende skriver ca. 1cm brede. Tilsæt pølserne Rør godt rundt, skrue lidt ned for varmen og lad pølserne stege i 5 minutters tid til de er gyldenbrune. Ketchup/tomatsauce, mælk og fløde hældes nu ned i gryden. Lad retten koge i en 10 minutters tid ved svag varme. Smag til med salt og peber Tilsæt derefter kartoflerne rør rundt og lad retten småkoge i yderligere 15 minutter.
Ingredienser
- 1 kg kartofler
- 30 g smør
- 2 stk løg 200 g
- 3 tsk paprika
- 2 tsk karry
- 1 kg farveløse pølser
- 5 dl piskefløde
- 1 dl mælk
- 1 dl ketchup / tomatsauce 140g pure på dåse
- 2 tsk salt
- 2 tsk peber
Sådan gør du
- Svensk Pølseret Skær kartoflerne og snit dem i skriver. Sæt dem til kogning. De skal ca have 15 min - De må helst ikke koge ud - skal stadig være lidt faste. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoffet i en tykbundet gryde ved middel varme. Når løgene er bløde tilsættes krydderier, som svitses hurtigt af. Pølserne skæres i ud i passende skriver ca. 1cm brede. Tilsæt pølserne Rør godt rundt, skrue lidt ned for varmen og lad pølserne stege i 5 minutters tid til de er gyldenbrune. Ketchup/tomatsauce, mælk og fløde hældes nu ned i gryden. Lad retten koge i en 10 minutters tid ved svag varme. Smag til med salt og peber Tilsæt derefter kartoflerne rør rundt og lad retten småkoge i yderligere 15 minutter.