Svensk pølseret DE LUXE

Svensk Pølseret Skær kartoflerne og snit dem i skriver. Sæt dem til kogning. De skal ca have 15 min – De må helst ikke koge ud – skal stadig være lidt faste.

Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoffet i en tykbundet gryde ved middel varme.
Når løgene er bløde tilsættes krydderier, som svitses hurtigt af.

Pølserne skæres i ud i passende skriver ca. 1cm brede. Tilsæt pølserne Rør godt rundt, skrue lidt ned for varmen og lad pølserne stege i 5 minutters tid til de er gyldenbrune.
Ketchup/tomatsauce, mælk og fløde hældes nu ned i gryden. Lad retten koge i en 10 minutters tid ved svag varme.

Smag til med salt og peber Tilsæt derefter kartoflerne rør rundt og lad retten småkoge i yderligere 15 minutter.

Svensk pølseret DE LUXE

Udskriv
Svensk Pølseret Skær kartoflerne og snit dem i skriver. Sæt dem til kogning. De skal ca have 15 min - De må helst ikke koge ud - skal stadig være lidt faste.
Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoffet i en tykbundet gryde ved middel varme.
Når løgene er bløde tilsættes krydderier, som svitses hurtigt af.
Pølserne skæres i ud i passende skriver ca. 1cm brede. Tilsæt pølserne Rør godt rundt, skrue lidt ned for varmen og lad pølserne stege i 5 minutters tid til de er gyldenbrune.
Ketchup/tomatsauce, mælk og fløde hældes nu ned i gryden. Lad retten koge i en 10 minutters tid ved svag varme.
Smag til med salt og peber Tilsæt derefter kartoflerne rør rundt og lad retten småkoge i yderligere 15 minutter.
Ret Gryderet, Hovedret
Køkken Dansk
Keyword pølser, pølseret, svensk pølseret
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal 6 personer
Forfatter Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 1 kg kartofler
  • 30 g smør
  • 2 stk løg 200 g
  • 3 tsk paprika
  • 2 tsk karry
  • 1 kg farveløse pølser
  • 5 dl piskefløde
  • 1 dl mælk
  • 1 dl ketchup / tomatsauce 140g pure på dåse
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk peber

Sådan gør du

  • Svensk Pølseret Skær kartoflerne og snit dem i skriver. Sæt dem til kogning. De skal ca have 15 min - De må helst ikke koge ud - skal stadig være lidt faste.
    Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoffet i en tykbundet gryde ved middel varme.
    Når løgene er bløde tilsættes krydderier, som svitses hurtigt af.
    Pølserne skæres i ud i passende skriver ca. 1cm brede. Tilsæt pølserne Rør godt rundt, skrue lidt ned for varmen og lad pølserne stege i 5 minutters tid til de er gyldenbrune.
    Ketchup/tomatsauce, mælk og fløde hældes nu ned i gryden. Lad retten koge i en 10 minutters tid ved svag varme.
    Smag til med salt og peber Tilsæt derefter kartoflerne rør rundt og lad retten småkoge i yderligere 15 minutter.
Article Categories:
Gryderetter · Hovedret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Don't Miss! random posts ..