Andebryst med Portvinssky

Opskrift på Andebryst med Portvinssky

Rids skindsiden og krydr med salt. Steges på skindsiden over middelvarme på en pande, ca. 5 min.

Vend og steg 10-12 minutter på kødsiden. Afslut stegningen på skindsiden, ca. 3 min. Lad andebrysterne hvile i 5 min. inden de skæres for.

Kasser stegefedtet på nær 2 spsk. Tilsæt portvin og vineddike og øg varmen. Skrab samtidig pandens bund og lad det koge ind, til der er 2-3 spsk. tilbage. Tilsæt bouillon, honning og timian og kog 1/3 ned. Dæmp varmen og pisk smørret i lidt af gangen. Tag af varmen. Smag til med salt og peber.

Vend rødkålen med syrnet fløde. Smag til med salt. Skær pærerne i kvarter, fjern kernehus og skær derefter i mindre stykker. Vend med kålblandingen.

Andebryst med Portvinssky

Mad Opskrifter
Lækker Andebryst med rødkålssalat. Tilbehør kan være kartofler
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Andebryst

  • 2-3 stk Andebryst
  • 2 tsk Salt
  • ½ dl Portvin
  • ½ dl Rødvinseddike
  • dl Andebouillon
  • tsk Honning
  • ½ tsk Timian
  • spsk Koldt smør

Rødkål / Pære Salat

  • 400 g Rødkål Finsnittet
  • dl Syrnet Fløde 9%
  • 1 tsk Salt
  • 4 stk Pære Mellemstore

Sådan gør du
 

Andebryst

  • Rids skindsiden og krydr med salt. Steges på skindsiden over middelvarme på en pande, ca. 5 min.
    Vend og steg 10-12 minutter på kødsiden. Afslut stegningen på skindsiden, ca. 3 min. Lad andebrysterne hvile i 5 min. inden de skæres for.

Sky

  • Kasser stegefedtet på nær 2 spsk. Tilsæt portvin og vineddike og øg varmen. Skrab samtidig pandens bund og lad det koge ind, til der er 2-3 spsk. tilbage. Tilsæt bouillon, honning og timian og kog 1/3 ned. Dæmp varmen og pisk smørret i lidt af gangen. Tag af varmen. Smag til med salt og peber.

Salat

  • Vend rødkålen med syrnet fløde. Smag til med salt. Skær pærerne i kvarter, fjern kernehus og skær derefter i mindre stykker. Vend med kålblandingen.
Keyword andebryst, pære, portvinssky, rødkål, salat
Opskrift Nøgleord:
· · · · · · ·
Opskrift Kategori:
Fjerkræ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..