Chokolademousse

Vores opskrift på en mums lækker chokolade mousse vi til tider får som dessert.
Opskriften er gået i arv i familien og bliver lavet som i oldemors tid – smagen er dejlig og moussen er luftig.

De kan sagtens laves dagen inden de skal bruges og holdes på køl i køleskab lige ind til servering.

Kan serveres i høje glas eller egnet skåle. Serveres afkølet.

Chokolademousse

Udskriv
Vores opskrift på en mums lækker chokolademousse vi til tider får som dessert.
Opskriften er gået i arv i familien og bliver lavet som i oldemors tid - smagen er dejlig og moussen er luftig.
De kan sagtens laves dagen inden de skal bruges og holdes på køl i køleskab lige ind til servering.
Kan serveres i høje glas eller egnet skåle. Serveres afkølet.
Ret Dessert, mousse
Køkken Dansk
Keyword æg, chokolademousse, fløde, kaffe, mousse
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Fru Heinrich

Ingredienser

  • 200 g mørk chokolade
  • 1 dl afkølet stærk kaffe
  • 2 stk æggeblommer
  • ½ L piskefløde

Sådan gør du

  • Chokolade smeltes over vandbad, den afkølede kaffe samt æggeblommer tilsættes, vendes godt med dejskraber.
  • Fløden piskes til flødeskum, kun lige så skålen kan vendes på hovedet uden at flødeskummet falder ud 🙂
  • Flødeskummet vendes i chokolade-massen. kommes i en skål eller i portionsglas og stilles på køl min. 2 timer. Denne dessert kan laves dagen før således at alt der skal gøres når der er gæster er at pynte inden servering.
Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Mousse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Don't Miss! random posts ..