Chokolademousse

En lækker chokolademousse opskrift vi har lavet tit. Med mørk chokolade, kagecreme, brun farin, æg og en form for likør.

Den er altid et hit hos vores gæster og familien selv.

Du kan justerer op og ned med ingredienserne som du nu selv ønsker

Hvis du kun har små æg, så brug 2 i stedet for 1 stort.

Chokolademousse

Udskriv
Bræk chokoladen i små stykker. Varm halvdelen af kagecremen til det begynder at koge. Sluk for varmen, og tilføj chokoladestykkerne.
Rør indtil chokoladen er smeltet. Put blandingen i en stor skål med iskoldt vand og tilføj resten af kagecremen og evt. amarettoen.
Brug en el-pisker til at blande. Pisk æggehviden stiv. Tilføj sukkeret, en teskefuld af gangen.
Fold forsigtigt massen over i chokoladeblandingen, og server. Moussen kan holde sig op til 2 dage i køleskab.
Ret Dessert, mousse
Køkken Dansk
Keyword chokolade, chokolademousse, mousse
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 100 g mørk chokolade
  • 300 ml kagecreme
  • 1 stk æggehvide
  • 50 g brun farin
  • 2 tsk Amaretto eller anden likør

Sådan gør du

  • Bræk chokoladen i små stykker. Varm halvdelen af kagecremen til det begynder at koge. Sluk for varmen, og tilføj chokoladestykkerne.
    Rør indtil chokoladen er smeltet. Put blandingen i en stor skål med iskoldt vand og tilføj resten af kagecremen og evt. amarettoen.
    Brug en el-pisker til at blande. Pisk æggehviden stiv. Tilføj sukkeret, en teskefuld af gangen.
    Fold forsigtigt massen over i chokoladeblandingen, og server. Moussen kan holde sig op til 2 dage i køleskab.
Article Tags:
· ·
Article Categories:
Mousse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Don't Miss! random posts ..