Opskrift på en variantion af Club Sandwich med Quorn-filet og parmesan ost.
Riv parmesanen på et fint rivejern og drys det i 8 ovale bunker på en bageplade med bagepapir.
Laget må ikke være for tykt (maks 2 mm), men skal være helt dækkende.
Bag de såkaldte touilles i ovnen ved 180 grader, til de er gyldne – ca 10 min.
Steg derefter Quorn-fileterne på en pande i lidt olie.
I en lille skål blandes lidt sennep og karry under omrøring.
Vend forsigtigt creme fraiche i sammen med soja, sukker, salt og peber. Vask salaten og tomaterne og skær dem i passende stykker.
Rist brødet, og smør det med karrydressingen. Anret salat, tomat og skiver af Quorn-fileterne samt parmesan-stykkerne oven på den ene skive brød, og læg det andet ovenpå
Club Sandwich
Opskrift på en variantion af Club Sandwich med Quorn-filet og parmesan ost.
Ingredienser
Sandwich
- 6 stk Quorn-filet 280 g
- 8 skiver brød 400 g
- 140 g romaine salat
- 20 g rødløg
- 200 g tomat
- 150 g kapers
- 50 g parmesan ost
Dressing
- ½ tsk sennep
- 1 tsk karry
- ½ tsk soya
- 200 g creme fraiche 9%
- ½ tsk sukker
- salt
- peber
Sådan gør du
- Riv parmesanen på et fint rivejern og drys det i 8 ovale bunker på en bageplade med bagepapir.
- Laget må ikke være for tykt (maks 2 mm), men skal være helt dækkende. Bag de såkaldte touilles i ovnen ved 180 grader, til de er gyldne - ca 10 min. Steg derefter Quorn-fileterne på en pande i lidt olie.
- I en lille skål blandes lidt sennep og karry under omrøring. Vend forsigtigt creme fraiche i sammen med soja, sukker, salt og peber. Vask salaten og tomaterne og skær dem i passende stykker.
- Rist brødet, og smør det med karrydressingen. Anret salat, tomat og skiver af Quorn-fileterne samt parmesan-stykkerne oven på den ene skive brød, og læg det andet ovenpå