Rør Cheasy Fraiche sammen med græskar i små tern, agurk, ingefær, limesaft og koriander. Lad det trække 30 min. og smag til med salt og peber.
Kog blomkålsbuketterne et par minutter i letsaltet vand. Rist karry et øjeblik i olie, tilsæt blomkålsbuketterne og steg dem et par minutter, så de stadig har bid. Krydr med salt og peber og drys med koriander.
Tilbered Falafel som anvist og server dem med græskarraita og karrystegt blomkål.
Serveringstip: Sæt evt. Falafel på et træspyd.
Falafel med græskar raita & karrystegt blomkål
Opskrift på en lækker falafel ret med græskar raita og karrystegt blomkål
Ingredienser
- 800 g falafel
- 150 g samsø syltede græskar
- 100 g agurker i tern
- ½ dl cheasy fraise 9%
- 1 tsk ingefær revet
- ½ stk lime
- 5 stk koriander blade
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
- 1 stk blomkål
- 3 spsk vegetabilsk olie
- 1 spsk karry
Sådan gør du
- Rør Cheasy Fraiche sammen med græskar i små tern, agurk, ingefær, limesaft og koriander. Lad det trække 30 min. og smag til med salt og peber. Kog blomkålsbuketterne et par minutter i letsaltet vand. Rist karry et øjeblik i olie, tilsæt blomkålsbuketterne og steg dem et par minutter, så de stadig har bid. Krydr med salt og peber og drys med koriander. Tilbered Falafel som anvist og server dem med græskarraita og karrystegt blomkål. Serveringstip: Sæt evt. Falafel på et træspyd.