Julemedister med grønkålssalat

En gammel klassisk opskrift på Julemedister med grønkålssalat.

Brun medisterpølsen i fedtstof ved god varme i ca 1-2 minutter på hver side.

Dæmp varmen og steg yderligere ca 8 minutter på hver side.

Grønkålssalaten:
Fjern de grove ribber i kålen. Snit derefter kålen fint.
Rør ingredienser til dessingen sammen og ved det med kålen. (Lad det gerne trække mindst 10 minutter før servering).

Skræl mandarinerne og skær dem i mindre stykker. Bland det med i kålen.

Hak til sidst valnøddekerner og tranebær groft og drys over.

Julemedister med grønkålssalat

Udskriv
En gammel klassisk opskrift på Julemedister med grønkålssalat.
Ret Højtid
Køkken Dansk
Keyword grønkål, jul, medister, medisterpølse
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Mad Opskrifter

Ingredienser

Medister

  • 500 g julemedister
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk smør

Grønkålssalat

  • 350 g grønkål
  • 6 stk mandariner
  • 100 g valnøddekerner
  • 100 g soltørret tranebær

Dressing

  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk vand
  • 1 stk appelsin saften
  • 1 spsk flydende honning
  • salt

Tilbehør

  • rugbrød
  • stærk sennep

Sådan gør du

  • Brun medisterpølsen i fedtstof ved god varme i ca 1-2 minutter på hver side.
  • Dæmp varmen og steg yderligere ca 8 minutter på hver side. 
  • Grønkålssalaten: Fjern de grove ribber i kålen. Snit derefter kålen fint. 
    Skræl mandarinerne og skær dem i mindre stykker. Bland det med i kålen.
    Hak til sidst valnøddekerner og tranebær groft og drys over. 
  • Rør ingredienser til dessingen sammen og ved det med kålen. (Lad det gerne trække mindst 10 minutter før servering).
Article Categories:
Jul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Don't Miss! random posts ..