Steg koteletterne i smør i ca, 5 min på hver side. Pres hvidløget over, inden de vendes.
Drys med salt og peber og anret dem på et fed, der holdes varmt. Kog panden af med hvidvin og varmt vand.
Rør creme fraiche med sennep og æggeblomme og bland i sovsen, Smag den til og tilsæt finthakket esdragon og agurk.
Hæld saucen over kødet lige inden serveringen.
Kartoffelmos eller almindelige kartofler passer fint til denne ret.
Koteletter i sennepsauce
Opskrift på koteletter i en lækker sennepssauce - kan serveres med almindelige kartofler eller kartoffelmos.
Ingredienser
- 4 stk svinekoteletter 200g stykket
- 40 g smør eller margarine
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
- 1 dl hvidvin
- 2 spsk vand
- 2 spsk creme fraiche
- 1 spsk sennep
- 1 stk æg blomme
- 1 tsk estagon
- 2 stk syltede agurker
Sådan gør du
- Steg koteletterne i smør i ca, 5 min på hver side. Pres hvidløget over, inden de vendes. Drys med salt og peber og anret dem på et fed, der holdes varmt. Kog panden af med hvidvin og varmt vand. Rør creme fraiche med sennep og æggeblomme og bland i sovsen, Smag den til og tilsæt finthakket esdragon og agurk. Hæld saucen over kødet lige inden serveringen. Kartoffelmos eller almindelige kartofler passer fint til denne ret.