En alternativ måde at spise laks – her finder du opskriften på laksekarbonader der serveres i en tomatsauce og med pasta.
Laksekarbonader:
Rør alle delene i en skål til en ensartet masse. Kom gerne i køleskab i 15 minutter herefter.
form farsen til 4 karbonader og steg dem gyldre i fedtstoffet.
Sauce:
Løg og peber hakkes fint og sauteres i fedtstoffet.
Mel røres i. Boullion, let knuste peberkorn, tomat og fløde tilsættes og saucen koges igennem.
Smages til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken og anret den sammen med kabonader og sauce.
Laksekarbonader i tomatsauce
En alternativ måde at spise laks - her finder du opskriften på laksekarbonader der serveres i en tomatsauce og med pasta.
Ingredienser
Karbonader
- 650 g hakket laksekød
- 2 spsk kapers hakket
- 2 spsk skatlotteløg finthakket
- 1 tsk dijonsennep
- ½ stk rød peberfrugt finthakket
- ½ stk chili finthakket
- 50 g fedtstof til stegning
Tomatsauce
- ½ stk løg hakket
- ½ stk rød peberfrugt hakket
- 1 ds hakket tomater
- 50 g fedtstof
- 20 g mel
- 2 dl bouillon
- 3 dk piskefløde
- salt
- peber
Tilbehør
- 300 g pasta
Pynt
- basilikum
Sådan gør du
Karbonader
- Rør alle delene i en skål til en ensartet masse. Kom gerne i køleskab i 15 minutter herefter. form farsen til 4 karbonader og steg dem gyldre i fedtstoffet.
Tomatsauce
- Løg og peber hakkes fint og sauteres i fedtstoffet.
- Mel røres i. Bouillon, let knuste peberkorn, tomat og fløde tilsættes og saucen koges igennem. Smages til med salt og peber.
Pasta
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken og anret den sammen med kabonader og sauce.