1. De håndkogte og tomater (væden gemmes til seneree) skæres i stykker og blandes med tun, rejer, krydderier og creme fraiche.
2. Den udblødte husblas smeltes over vandbad i tomatsaften og røres forsigtigt i blandingen.
3. Hældes i en form, der er skyldet med vand.
4. Stilles hildt mindst 2-3 timer.
5 Dressing: Creme fraiche røres sammen med de øvrige dele.
6. Pyntes lige før servering
7. Serveres med flüte.
Minnas Tunrand
Opskrift på en tunrand - kan bruges for forret eller tilbehør til aftensmaden. Hvidvin passer godt til tun.
Udskriv
Pin
Rate
Antal: 8 personer
Ingredienser
Tunrand
- 2 ds tun (i vand)
- 200 g rejer
- 4 stk æg (hårdkogt)
- 1 ds flåede tomater
- 1 tsk salt
- ½ tsk peber
- 1½ dl creme fraiche
- 12 blade husblas
Dressing
- 1½ dl creme fraiche
- 6 spsk tomat ketchup
- 4 tsk engelsk sauce
- 1 tsk sukker
Pynt
- Citron
- Rejer
- Kaviar
Tilbehør
- Flutes
Sådan gør du
- 1. De håndkogte og tomater (væden gemmes til seneree) skæres i stykker og blandes med tun, rejer, krydderier og creme fraiche. 2. Den udblødte husblas smeltes over vandbad i tomatsaften og røres forsigtigt i blandingen. 3. Hældes i en form, der er skyldet med vand. 4. Stilles hildt mindst 2-3 timer. 5 Dressing: Creme fraiche røres sammen med de øvrige dele. 6. Pyntes lige før servering 7. Serveres med flüte.