Opskrift på Ovnbagte torskestykker med citronolie og pinjekerner
En skøn måde at tilberede fisk på. Vi skærer torsken i mindre stykker og bager den gylden i ovnen. Ingen fedtede stegepander og så er det nemt at lave fisk til mange på den måde.
Skær fisken i mindre stykker, læg på en bradepande med bagepapir.
Drys salt og peber på, og dryp olie over.
Drys til sidst pinjekerner over, og sæt bradepanden midt i en 225 grader varm ovn.
Bag indtil pinjekernerne har fået fin farve efter ca. 8 minutter.
Server på en bund af rucola salat, og drys parmesanost over fisk og salat.
Dryp gerne lidt citronolie på salaten.
Ovnbagte torskestykker med citronolie og pinjekerner
Opskrift på Ovnbagte torskestykker med citronolie og pinjekerner.En skøn måde at tilberede fisk på.
Ingredienser
- 2 pk à 250 g frosne, optøede torskefileter
- 2 spsk citronolie
- 4 spsk pinjekerner
- 1 bk. rucolasalat
- salt
- peber
- friskrevet parmasanost
Sådan gør du
- En skøn måde at tilberede fisk på. Vi skærer torsken i mindre stykker og bager den gylden i ovnen. Ingen fedtede stegepander og så er det nemt at lave fisk til mange på den måde. Skær fisken i mindre stykker, læg på en bradepande med bagepapir. Drys salt og peber på, og dryp olie over. Drys til sidst pinjekerner over, og sæt bradepanden midt i en 225 grader varm ovn. Bag indtil pinjekernerne har fået fin farve efter ca. 8 minutter. Server på en bund af rucola salat, og drys parmesanost over fisk og salat. Dryp gerne lidt citronolie på salaten.