Ovnbagte torskestykker med citronolie og pinjekerner

Opskrift på Ovnbagte torskestykker med citronolie og pinjekerner

En skøn måde at tilberede fisk på. Vi skærer torsken i mindre stykker og bager den gylden i ovnen. Ingen fedtede stegepander og så er det nemt at lave fisk til mange på den måde.

Skær fisken i mindre stykker, læg på en bradepande med bagepapir.

Drys salt og peber på, og dryp olie over.

Drys til sidst pinjekerner over, og sæt bradepanden midt i en 225 grader varm ovn.

Bag indtil pinjekernerne har fået fin farve efter ca. 8 minutter.

Server på en bund af rucola salat, og drys parmesanost over fisk og salat.

Dryp gerne lidt citronolie på salaten.

Ovnbagte torskestykker med citronolie og pinjekerner

Udskriv
Opskrift på Ovnbagte torskestykker med citronolie og pinjekerner.
En skøn måde at tilberede fisk på.
Ret Fisk, Forret, Hovedret
Køkken Dansk
Keyword citron, fisk, ovnbagt torsk, torsk
Antal 4 personer
Forfatter EddyTheMadChef

Ingredienser

  • 2 pk à 250 g frosne, optøede torskefileter
  • 2 spsk citronolie
  • 4 spsk pinjekerner
  • 1 bk. rucolasalat
  • salt
  • peber
  • friskrevet parmasanost

Sådan gør du

  • En skøn måde at tilberede fisk på. Vi skærer torsken i mindre stykker og bager den gylden i ovnen. Ingen fedtede stegepander og så er det nemt at lave fisk til mange på den måde.
    Skær fisken i mindre stykker, læg på en bradepande med bagepapir.
    Drys salt og peber på, og dryp olie over.
    Drys til sidst pinjekerner over, og sæt bradepanden midt i en 225 grader varm ovn.
    Bag indtil pinjekernerne har fået fin farve efter ca. 8 minutter.
    Server på en bund af rucola salat, og drys parmesanost over fisk og salat.
    Dryp gerne lidt citronolie på salaten.
Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Fisk · Forret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Don't Miss! random posts ..