Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og svinekød, og steg kødet gyldenbrunt.
Rør vand og kylling bouillon, forårsløg, fiskesauce og ris i og kog op. Skru ned for blusset og lad suppen simre i 15-20 minutter, til konsistensen er let grødagtig.
Server suppen øjeblikkeligt drysset med hakket koriander.
Suppen spises ofte til morgenmad i Thailand.
Rissuppe Kao dom
Opskrift på Rissuppe Kao dom suppe.Suppen spises ofte til morgenmad i Thailand.
Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og svinekød, og steg kødet gyldenbrunt. Rør vand og kylling bouillon, forårsløg, fiskesauce og ris i og kog op. Skru ned for blusset og lad suppen simre i 15-20 minutter, til konsistensen er let grødagtig. Server suppen øjeblikkeligt drysset med hakket koriander.
Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og svinekød, og steg kødet gyldenbrunt. Rør vand og kylling bouillon, forårsløg, fiskesauce og ris i og kog op. Skru ned for blusset og lad suppen simre i 15-20 minutter, til konsistensen er let grødagtig. Server suppen øjeblikkeligt drysset med hakket koriander.
Ingredienser
- 1½ L vand
- 200 g hakket svinekød magert
- 1 spsk vegetabilsk olie
- 3 fed hakket hvidløg
- 1 stk kylling bouillon tern
- 6 stk hakket forårsløg
- 1 spsk fiskesauce
- 150 g jasmin ris
- 2-3 spsk hakket frisk koriander
Sådan gør du
- Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og svinekød, og steg kødet gyldenbrunt. Rør vand og kylling bouillon, forårsløg, fiskesauce og ris i og kog op. Skru ned for blusset og lad suppen simre i 15-20 minutter, til konsistensen er let grødagtig. Server suppen øjeblikkeligt drysset med hakket koriander. Suppen spises ofte til morgenmad i Thailand.