Rissuppe Kao dom

Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og svinekød, og steg kødet gyldenbrunt.

Rør vand og kylling bouillon, forårsløg, fiskesauce og ris i og kog op. Skru ned for blusset og lad suppen simre i 15-20 minutter, til konsistensen er let grødagtig.

Server suppen øjeblikkeligt drysset med hakket koriander.

Suppen spises ofte til morgenmad i Thailand.

Rissuppe Kao dom

Udskriv
Opskrift på Rissuppe Kao dom suppe.
Suppen spises ofte til morgenmad i Thailand.
Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og svinekød, og steg kødet gyldenbrunt.
Rør vand og kylling bouillon, forårsløg, fiskesauce og ris i og kog op. Skru ned for blusset og lad suppen simre i 15-20 minutter, til konsistensen er let grødagtig.
Server suppen øjeblikkeligt drysset med hakket koriander. 
Ret Suppe
Køkken Thai
Keyword kao dom, kaodom, rissuppe, suppe, thai, thai mad
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer
Forfatter EddyTheMadChef

Ingredienser

  • L vand
  • 200 g hakket svinekød magert
  • 1 spsk vegetabilsk olie
  • 3 fed hakket hvidløg
  • 1 stk kylling bouillon tern
  • 6 stk hakket forårsløg
  • 1 spsk fiskesauce
  • 150 g jasmin ris
  • 2-3 spsk hakket frisk koriander

Sådan gør du

  • Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og svinekød, og steg kødet gyldenbrunt.
    Rør vand og kylling bouillon, forårsløg, fiskesauce og ris i og kog op. Skru ned for blusset og lad suppen simre i 15-20 minutter, til konsistensen er let grødagtig.
    Server suppen øjeblikkeligt drysset med hakket koriander.
    Suppen spises ofte til morgenmad i Thailand.
Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Suppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Don't Miss! random posts ..