Opvarm oven til 200C og tilbered brødet efter anvisningen på pakken.
Skær det i skiver og fordel pestoen over.
Kog pasta efter anvisningen i rigeligt vand med salt.
Brun pølsen i olien på pande ved god varme i ca. 1 min på hver side. Dæmp derefter varmen og steg færdig ved svag varme i 7-8 minutter på hver side.
Tag pølsen af panden og skær den i 1 cm tykke skiver.
Tomatsovs:
Steg løget i olien, uden at det tager farve, ca. 2 min. Tilsæt hvidløg, tomater, krydderier og sukker.
Lad det småkoge i 10 min. Vend pølsen i og varm igennem. Vend derefter afdryppet pasta i eller server oven på pasta.
Serveres sammen med pesto brødet.
Tilberedningstid: ca. 40 minutter
Stegt medisterpølse i tomatsovs
Opskrift på Stegt medisterpølse i tomatsovs - medisterpølsen skæres i mundrette skiver og serveres med pesto og pasta.Tomatsaucen er med hvidløg, krydderier, tomat, sukker der varmes igennem.Pesto brød serveres til retten. Laves nemt ud af ciabattabrød og grøn pesto
Ingredienser
Medisterpølse
- 500 g medisterpølse
- 2 spsk olivenolie
Sauce
- 1 stk hakket løg
- 1 spsk olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 2 ds flåede/hakket tomater
- 1 tsk salt
- ½ tsk peber
- 1 tsk oregano
- ½ tsk sukker
Pasta
- 400 g pasta
Pestobrød
- 1 stk ciabattabrød
- 1 glas grøn pesto
Sådan gør du
- Opvarm oven til 200C og tilbered brødet efter anvisningen på pakken. Skær det i skiver og fordel pestoen over. Kog pasta efter anvisningen i rigeligt vand med salt. Brun pølsen i olien på pande ved god varme i ca. 1 min på hver side. Dæmp derefter varmen og steg færdig ved svag varme i 7-8 minutter på hver side. Tag pølsen af panden og skær den i 1 cm tykke skiver.Tomatsauce: Steg løget i olien, uden at det tager farve, ca. 2 min. Tilsæt hvidløg, tomater, krydderier og sukker. Lad det småkoge i 10 min. Vend pølsen i og varm igennem. Vend derefter afdryppet pasta i eller server oven på pasta. Serveres sammen med pesto brødet.