Skær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoffet i en tykbundet gryde ved middel varme.
Når løgene er bløde tilsættes paprika og pølser du har skåret ud i passende størrelser. Rør godt rundt, skrue lidt ned for varmen og lad pølserne stege i 5 minutters tid så de får lidt farve og buler ud.
Tomatsauce, tomatpasta og mælken hældes nu ned i gryden. Dernæst tilsættes de kogte kartofler. Lad retten koge i en 10 minutters tid ved svag varme.
Tilsæt derefter fløden, rør godt rundt og lad pølseretten småkoge i yderligere 15 minutter.
Smag til med sukker, salt, peber og evt. yderligere paprika.
Pynt med hakket purløg
Svensk Pølseret
Opskrift på en lækker omgang Svensk PølseretSkær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoffet i en tykbundet gryde ved middel varme. Når løgene er bløde tilsættes paprika og pølser du har skåret ud i passende størrelser. Rør godt rundt, skrue lidt ned for varmen og lad pølserne stege i 5 minutters tid så de får lidt farve og buler lidt ud.Tomatsauce, tomatpasta og mælken hældes nu ned i gryden. Dernæst tilsættes de kogte kartofler. Lad retten koge i en 10 minutters tid ved svag varme. Tilsæt derefter fløden, rør godt rundt og lad pølseretten småkoge i yderligere 15 minutter. Smag til med sukker, salt, peber og evt. yderligere paprika. Pynt med hakket purløg
Ingredienser
- 1 kg kartofler
- 6 stk ufarvet pølser
- 2 stk løg
- 3 dl piskefløde
- 2 dl mælk
- 1 dl tomatsauce
- 1 spsk tomatpasta
- 30 g smør / margarine
- 1 tsk sukker
- 2 tsk salt
- 2 tsk peber
- 3 tsk paprika
- purløg
Sådan gør du
- Opskrift på en lækker omgang Svensk PølseretSkær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoffet i en tykbundet gryde ved middel varme.Når løgene er bløde tilsættes paprika og pølser du har skåret ud i passende størrelser. Rør godt rundt, skrue lidt ned for varmen og lad pølserne stege i 5 minutters tid så de får lidt farve og buler lidt ud.tomatsauce, tomatpasta og mælken hældes nu ned i gryden. Dernæst tilsættes de kogte kartofler. Lad retten koge i en 10 minutters tid ved svag varme.Tilsæt derefter fløden, rør godt rundt og lad pølseretten småkoge i yderligere 15 minutter.Smag til med sukker, salt, peber og evt. yderligere paprika.Pynt med hakket purløg