Svensk Pølseret

Skær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoffet i en tykbundet gryde ved middel varme.

Når løgene er bløde tilsættes paprika og pølser du har skåret ud i passende størrelser. Rør godt rundt, skrue lidt ned for varmen og lad pølserne stege i 5 minutters tid så de får lidt farve og buler ud.

Tomatsauce, tomatpasta og mælken hældes nu ned i gryden. Dernæst tilsættes de kogte kartofler. Lad retten koge i en 10 minutters tid ved svag varme.

Tilsæt derefter fløden, rør godt rundt og lad pølseretten småkoge i yderligere 15 minutter.

Smag til med sukker, salt, peber og evt. yderligere paprika.
Pynt med hakket purløg

Svensk Pølseret

Udskriv
Opskrift på en lækker omgang Svensk Pølseret
Skær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoffet i en tykbundet gryde ved middel varme.
Når løgene er bløde tilsættes paprika og pølser du har skåret ud i passende størrelser. Rør godt rundt, skrue lidt ned for varmen og lad pølserne stege i 5 minutters tid så de får lidt farve og buler lidt ud.
Tomatsauce, tomatpasta og mælken hældes nu ned i gryden. Dernæst tilsættes de kogte kartofler. Lad retten koge i en 10 minutters tid ved svag varme.
Tilsæt derefter fløden, rør godt rundt og lad pølseretten småkoge i yderligere 15 minutter.
Smag til med sukker, salt, peber og evt. yderligere paprika.
Pynt med hakket purløg
Ret Gryderet, Hovedret
Køkken Dansk
Keyword kartoffel, pølser, pølseret, svensk pølseret
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 1 kg kartofler
  • 6 stk ufarvet pølser
  • 2 stk løg
  • 3 dl piskefløde
  • 2 dl mælk
  • 1 dl tomatsauce
  • 1 spsk tomatpasta
  • 30 g smør / margarine
  • 1 tsk sukker
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk peber
  • 3 tsk paprika
  • purløg

Sådan gør du

  • Opskrift på en lækker omgang Svensk Pølseret
    Skær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoffet i en tykbundet gryde ved middel varme.
    Når løgene er bløde tilsættes paprika og pølser du har skåret ud i passende størrelser. Rør godt rundt, skrue lidt ned for varmen og lad pølserne stege i 5 minutters tid så de får lidt farve og buler lidt ud.
    tomatsauce, tomatpasta og mælken hældes nu ned i gryden. Dernæst tilsættes de kogte kartofler. Lad retten koge i en 10 minutters tid ved svag varme.
    Tilsæt derefter fløden, rør godt rundt og lad pølseretten småkoge i yderligere 15 minutter.
    Smag til med sukker, salt, peber og evt. yderligere paprika.
    Pynt med hakket purløg
Article Categories:
Gryderetter · Hovedret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Don't Miss! random posts ..