4 pers.
1 dl. Piskefløde piskes til flødeskum
1,5 dl. Cremefraiche (vi bruger 18%) vend det forsigtigt i fløden
Lidt citronsaft og sukker tilsættes og der smages til (vi bruger ca. 2 tsk. citronsaft og ca.3 tsk. sukker men smag til 🙂
Vi skære æblerne til sidst så de ikke bliver brune og vi kan godt lide at alt er skåret i små stykker det bliver lidt mere delikat og man får en større blanding af alt det lækre i en mundfuld 🙂
Når alt er skåret vender du det blot i dressingen og pynter til slut med lidt vindruer og valnødder. Stilles på køl og er også god dagen efter
2 Bladselleri – stænger, deles først på midten derefter skæres de i tynde skiver
2 Æbler (grønne) fjern kernehuset og skær små tern
1 Klase kernefri grønne vindruer , skær dem i kvarte
75 gr. Hakkede valnødder (vi elsker valnødder og har vores eget træ)
Waldorfsalat
Ingredienser
- 1 dl piskefløde
- 1.5 dl creme fraiche
- 2 tsk citronsaft
- 3 tsk sukker
- 2 stk bladselleri
- 2 stk æbler
- 1 klase grønne vindruer kernefrie
- 75 5 valnødder hakket
Sådan gør du
- Pisk fløden til flødeskum
- Vend forsigtigt creme fraiche i flødeskummen
- Tilsæt citronsaft og sukker og vend rundt
- Skær alle frugter, grøntsager og nødder. Vi skære æblerne til sidst så de ikke bliver brune og vi kan godt lide at alt er skåret i små stykker det bliver lidt mere delikat og man får en større blanding af alt det lækre i en mundfuld 🙂
- Vend det hele i dressingen og pynt til sidst med lidt halve valnødder og vindruer
Vi prøvede den i går aftes til vores steg. Helt perfekt og lækker opskrift lige som familien godt kunne li’