Skær hvidkålen i tern på 1×1 cm.
Smelt en klat smør i gryden og kom kål i. Tilsæt salt peber og chili og steg herefter kålen i ca. 5 min. (husk at rør i det med jævne mellemrum)
Tilsæt boullion og lauerbær blade og lad det små koge til kålen er mør!
Skær resten af grøntsagerne i tern (ca. 1×1 cm) og steg dem møre i smør på panden. Krydrer med salt peber og chili.
Start med karofflerne alene, når de er halvt færdige skal den røde peber på og så løg og bacon/pølser. Gøres det i denne rækkefølge bliver grønsagerne lige møre.
Fjern lauerbær bladene fra gryden, tilsæt fløden og lad suppen koge op.
Tilsæt osten lidt efter lidt under omrøring (så den bliver helt opløst) smag til med salt og peber.
Bland de stegte grøntsager i og lad det simre i 5 min !
Mortens Suppe
Ingredienser
- 4 stk kartofler (store)
- 1 stk rød peber
- ½ stk lille hvidkål
- 1 stk stort løg
- 50 g bacon tern
- 1½ L okse bouillon
- 1/4 L fløde
- ½ dl revet ost
- smør
- 5 stk laurbær blade
- salt
- peber
- mild chili pulver
Sådan gør du
- Skær hvidkålen i tern på 1x1 cm.Smelt en klat smør i gryden og kom kål i. Tilsæt salt peber og chili og steg herefter kålen i ca. 5 min. (husk at rør i det med jævne mellemrum)Tilsæt boullion og lauerbær blade og lad det små koge til kålen er mør!Skær resten af grøntsagerne i tern (ca. 1x1 cm) og steg dem møre i smør på panden. Krydrer med salt peber og chili.Start med karofflerne alene, når de er halvt færdige skal den røde peber på og så løg og bacon/pølser. Gøres det i denne rækkefølge bliver grønsagerne lige møre.Fjern lauerbær bladene fra gryden, tilsæt fløden og lad suppen koge op.Tilsæt osten lidt efter lidt under omrøring (så den bliver helt opløst) smag til med salt og peber.Bland de stegte grøntsager i og lad det simre i 5 min !