Opskrift på en alternativ råkost baseret på rødbede. Crunchy / sprød råkost.
En råkost du oftest kan have oplevet ude i byen på spisesteder.
Riv rødbederne groft og bland med knust hvidløg, parmesan og persille.
Pisk olivenolie og citronsaft sammen og hæld marinaden over rødbederne.
Smag til med salt og peber.
Råkost med rødbede
Riv rødbederne groft og bland med knust hvidløg, parmesan og persille. Pisk olivenolie og citronsaft sammen og hæld marinaden over rødbederne. Smag til med salt og peber.
Ingredienser
- 600 g rødbede skrællet
- 3 fed hvidløg
- 100 g parmesan groftrevet
- ½ dl persille hakket
- ½ dl olivenolie
- 2 spsk citronsaft
- salt
- peber
Sådan gør du
- Riv rødbederne groft og bland med knust hvidløg, parmesan og persille
- Pisk olivenolie og citronsaft sammen og hæld marinaden over rødbederne.
- Smag til med salt og peber.