En meget simpel opskrift på hvordan du kan lave din egen Skildpadde Is uden alt for meget arbejde.
Du kan enten lave din egen hjemmelavet vanilie is eller blot købe en god vanilie is i supermarkedet og benytte.
Derudover skal du bruge en pakke Toms Skildpadder og lidt piskefløde.
Isen passer godt til varme sommerdage hvor man godt vil have lidt kulde og ekstra sødt til ganen 🙂
Velbekommen
Skildpadde Isdessert
Lad isen tø lidt op så den er til at arbejde med. I bunden af en stor skål, knuses skildpadderne med fx. gaffel eller piskeris. Må gerne knuse chokoladen så meget som muligt. Hæld isen ned i skålen og tilsæt fløden og rør godt rundt, til det er blevet en ens artet masse og alt karamellen er blandet med op i isen. Hæld isen i en form med låg, og sæt i fryseren i ca. 2 timer. Tip: For en mere luftig is, kan man med ca. 15 minutters mellemrum tage isen ud af fryseren og røre den igennem.
Ingredienser
- 1 pk Toms Skildpadder 4 stk
- 1 L vanilie is
- ½ dl piskefløde
Sådan gør du
- Lad isen tø lidt op så den er til at arbejde med. I bunden af en stor skål, knuses skildpadderne med fx. gaffel eller piskeris. Må gerne knuse chokoladen så meget som muligt. Hæld isen ned i skålen og tilsæt fløden og rør godt rundt, til det er blevet en ens artet masse og alt karamellen er blandet med op i isen. Hæld isen i en form med låg, og sæt i fryseren i ca. 2 timer. Tip: For en mere luftig is, kan man med ca. 15 minutters mellemrum tage isen ud af fryseren og røre den igennem.