Disse pandekager smager skønt til morgenbordet/brunch med akaciehonning og frisk frugt men kan nemt bruges som en dessert, server dem så med is og chokoladesovs eller brug dem som en snack om eftermiddagen med lidt syltetøj.
De kan sagtens laves i forvejen eller spises dagen efter, blot sæt dem i forvarmet alm. ovn på 250 grader i ca. 4 min.
Skønne mini pandekager - nemt og hurtigt
Disse pandekager smager skønt til morgenbordet/brunch med akaciehonning og frisk frugt men kan nemt bruges som en dessert, server dem så med is og chokoladesovs eller brug dem som en snack om eftermiddagen med lidt syltetøj.De kan sagtens laves i forvejen eller spises dagen efter, blot sæt dem i forvarmet alm. ovn på 250 grader i ca. 4 min.
Ingredienser
- 3 stk banan
- 6 stk æg
- 200 g hytteost
- 100 g hvedemel
- ½ tsk bagepulver
- 0,25 tsk salt
Sådan gør du
- Smør eller andet til stegning.
- Mos bananer og kom alle ingredienser i en skål, pisk det hele godt sammen, jeg bruger maskine ved høj hastighed i ca. 3-4 min
- Kom smør på panden og hæld 4 små pandekager ud på panden ca. 1/2 dl pr. pandekage men du finder hurtigt ud af den rigtige størrelse:-)
- Forsæt fremgangsmåden med først lidt smør og steg, du vil blive overrasket over nemt og ikke mindst hvor hurtigt du kan lave pandekagerne.
- Hold dem evt. lune i alm. ovn på 100 grader.