Kartoffel med bacon

Opskrift på en alternativ måde at serverer kartoffel som tilbehør til enhver ret. De vil se smukke ud og smager rigtig dejligt.

Kartoflerne laves som en kartoffelmos der blandes med hvidløg, bacon, ost, æg og sprøjtes ud på bagepapir og bages i ovnen i ca 20 minutter.

Kartoffel med bacon

Udskriv
Opskrift på en alternativ måde at serverer kartoffel som tilbehør til enhver ret. De vil se smukke ud og smager rigtig dejligt.
Kartoflerne laves som en kartoffelmos der blandes med hvidløg, bacon, ost, æg og sprøjtes ud på bagepapir og bages i ovnen i ca 20 minutter.
Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Keyword bacon, hvidløg, kartoffel, kartoffelmos
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Fru Heinrich

Ingredienser

  • 700 g kartoffel evt. bagekartoffel
  • 40 g smør
  • 1 pk bacon
  • ½ dl parmesan ost
  • 1 stk æggeblomme
  • salt
  • peber

Sådan gør du

  • Kartofler skrælles, skæres i tern og koges som til kartoffelmos
  • Steg bacon og hak fint.
  • Hak parmesan og hvidløg fint.
  • Mos kartofler til kartoffelmos og tilsæt æggeblomme, smør, bacon og parmesan ost.
    Rør det godt sammen og lad det stå og køle af på bordet.
  • Sørg for at have en god stof sprøjtepose med en tyl. Jeg bruger tyl nr 13 til næsten alt.
  • Sprøjt kartoflen ud på bagepapir på en bageplade og bag dem ved 200 grader i ca 15-20 minutter.
  • Du kan lave den i god tid og komme alt i dem. Fx. peberfrugt, krydderurter osv.
    Husk blot at hak alt fint.
Article Tags:
· ·
Article Categories:
Tilbehør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Don't Miss! random posts ..