Opskrift på en alternativ måde at serverer kartoffel som tilbehør til enhver ret. De vil se smukke ud og smager rigtig dejligt.
Kartoflerne laves som en kartoffelmos der blandes med hvidløg, bacon, ost, æg og sprøjtes ud på bagepapir og bages i ovnen i ca 20 minutter.
Kartoffel med bacon
Opskrift på en alternativ måde at serverer kartoffel som tilbehør til enhver ret. De vil se smukke ud og smager rigtig dejligt.Kartoflerne laves som en kartoffelmos der blandes med hvidløg, bacon, ost, æg og sprøjtes ud på bagepapir og bages i ovnen i ca 20 minutter.
Ingredienser
- 700 g kartoffel evt. bagekartoffel
- 40 g smør
- 1 pk bacon
- ½ dl parmesan ost
- 1 stk æggeblomme
- salt
- peber
Sådan gør du
- Kartofler skrælles, skæres i tern og koges som til kartoffelmos
- Steg bacon og hak fint.
- Hak parmesan og hvidløg fint.
- Mos kartofler til kartoffelmos og tilsæt æggeblomme, smør, bacon og parmesan ost.Rør det godt sammen og lad det stå og køle af på bordet.
- Sørg for at have en god stof sprøjtepose med en tyl. Jeg bruger tyl nr 13 til næsten alt.
- Sprøjt kartoflen ud på bagepapir på en bageplade og bag dem ved 200 grader i ca 15-20 minutter.
- Du kan lave den i god tid og komme alt i dem. Fx. peberfrugt, krydderurter osv.Husk blot at hak alt fint.