Pita med Kebab

Opskrift på en hjemmelavet kebab lavet på filet af oksekød der skæres tyndt ud.

Orker man ikke at lave kebab selv fra bunden, kan man faktisk købe dansk produceret kebab kød i supermarkederne på frost der fint kan bruges (vi har testet og de smager helt fint).

Og så vil vi anbefale en lækker chiliolie der passer perfekt til kebab i pitabrød

Pita med Kebab

Udskriv
Opskrift på en hjemmelavet kebab lavet på filet af oksekød der skæres tyndt ud.
Orker man ikke at lave kebab selv fra bunden, kan man faktisk købe dansk produceret kebab kød i supermarkederne der fint kan bruges (vi har testet og de smager helt fint).
Og så vil vi anbefale en lækker chiliolie der passer perfekt til kebab i pitabrød
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Tyrkisk
Keyword kebab, pita, pitabrød, pitakebab, sharwarma
Forb. tid 40 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 3 stk filet af oksekød store
  • 6 stk pitabrød
  • 1 stk salathoved skåret

Marinade

  • 1 stk løg finthakket
  • ½ dl olivenolie
  • ½ dl rødvin
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 1 tsk oregano
  • tsk spidskommen knust
  • 1 stk rød chili finthakket
  • ½ tsk peber
  • 1 tsk salt
  • 100 g semidried tomater drænet

Dressing

  • 250 g creme fraiche 18%
  • 2 dl purløg
  • salt
  • peber

Sådan gør du

  • Skær kødet i strimler på tværs. Rør ingredienserne til marinaden sammen og vend kødet heri. 
  • Lad det trække i mindst ½ time. 
  • Varm en pande godt op. 
  • Rist kødet heri under omrøring til det er mørt, 2-4 min. 
  • Smag til med salt. 
  • Vend tomaterne i blandingen. 
  • Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber. 
  • Lun brødene. 
  • Fyld kødblanding og salatblade i. 
  • Hæld en smule dressing oven på. Og hvis i kan lide det, så meget gerne chiliolie
Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Kød

Comments

  • 5 stars
    Vi har prøvet kebab fra Rema1000 og den var faktisk rigtig god. Både min ven og mig var meget skeptiske over for dem men blev glædelig overrasket.
    Vil faktisk prøve at lave den kebab selv næste gang, lyder nemt

    Bianca 10. februar 2019 11:25 Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Don't Miss! random posts ..