Russisk dessert: Saft, vand og gryn koges i 20 minutter under omrøring.
Herefter afkøles det næsten helt. Så piskes det til det er helt kold og luftigt.
På det tidspunkt tilsættes æggehviden (brug evt. pasteuriseret) og der piskes lidt mere.
Lad desserten stå et køligt sted et par timer.
Råcreme: Pisk fløden stiv og vend forsigtigt en æggesnaps lavet af æggeblommer, rørt med sukker i.
Russisk dessert med råcreme
Russisk dessert: Saft, vand og gryn koges i 20 minutter under omrøring. Herefter afkøles det næsten helt. Så piskes det til det er helt kold og luftigt. På det tidspunkt tilsættes æggehviden (brug evt. pasteuriseret) og der piskes lidt mere. Lad desserten stå et køligt sted et par timer. Råcreme : Pisk fløden stiv og vend forsigtigt en æggesnaps lavet af æggeblommer, rørt med sukker i.
Ingredienser
Russisk dessert
- 3½ dl ribssaft
- 3½ dl vand
- 50 g mannagryn
- 1 stk æggehvide pasteuriseret
Råcreme
- 2 dl piskefløde
- 2 stk æggeblommer pasteuriseret
- 25 g sukker
Sådan gør du
- Russisk dessert: Saft, vand og gryn koges i 20 minutter under omrøring. Herefter afkøles det næsten helt. Så piskes det til det er helt kold og luftigt. På det tidspunkt tilsættes æggehviden (brug evt. pasteuriseret) og der piskes lidt mere. Lad desserten stå et køligt sted et par timer. Råcreme : Pisk fløden stiv og vend forsigtigt en æggesnaps lavet af æggeblommer, rørt med sukker i.