En gammel familie opskrift på Tunfiskemousse vi ofte fik som forret.
Tunfisk blandes med rød kaviar, hvidløg, sennep, citronsaft, blegselleri samt rød peber.
Dernæst tilsættes cremefraiche, derefter tilsættes udblødet husblas når det er stivnet lidt tilsættes pisket piskefløde.
Hældes i en form gerne dagen før det skal bruges. Pyntes kort tid før serveringen.
Tunfiskemousse
Opskrift på en familie tradition - Tunmousse / TunfiskemousseTunfisk blandes med rød kaviar, hvidløg, sennep, citronsaft, blegselleri samt rød peber, så tilsættes cremefraiche, derefter tilsættes udblødet husblas når det er stivnet lidt tilsættes pisket piskefløde. Hældes i en form gerne dagen før det skal bruges. Pyntes kort tid før serveringen.
Ingredienser
- 2 ds tunfisk a 185g
- Rød kaviar
- 3 dl creme fraiche
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk dijon sennep
- 4 tsk citronsaft
- salt
- peber
- 2 dl piskefløde flødeskum
- 8 blade husblas
- 2 stk bladselleri tynde skiver
- 1 stk rød peber i tern
Sådan gør du
- Tunfisk blandes med rød kaviar, hvidløg, sennep, citronsaft, blegselleri samt rød peber, så tilsættes cremefraiche, derefter tilsættes udblødet husblas når det er stivnet lidt tilsættes pisket piskefløde. Hældes i en form gerne dagen før det skal bruges. Pyntes kort tid før serveringen.