Tunfiskemousse

En gammel familie opskrift på Tunfiskemousse vi ofte fik som forret.

Tunfisk blandes med rød kaviar, hvidløg, sennep, citronsaft, blegselleri samt rød peber.

Dernæst tilsættes cremefraiche, derefter tilsættes udblødet husblas når det er stivnet lidt tilsættes pisket piskefløde.

Hældes i en form gerne dagen før det skal bruges. Pyntes kort tid før serveringen.

Tunfiskemousse

Udskriv
Opskrift på en familie tradition - Tunmousse / Tunfiskemousse
Tunfisk blandes med rød kaviar, hvidløg, sennep, citronsaft, blegselleri samt rød peber, så tilsættes cremefraiche, derefter tilsættes udblødet husblas når det er stivnet lidt tilsættes pisket piskefløde.
Hældes i en form gerne dagen før det skal bruges. Pyntes kort tid før serveringen.
Ret Fisk
Køkken Dansk
Keyword mousse, tun, tunfisk, tunfiskemousse
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 2 ds tunfisk a 185g
  • Rød kaviar
  • 3 dl creme fraiche
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk dijon sennep
  • 4 tsk citronsaft
  • salt
  • peber
  • 2 dl piskefløde flødeskum
  • 8 blade husblas
  • 2 stk bladselleri tynde skiver
  • 1 stk rød peber i tern

Sådan gør du

  • Tunfisk blandes med rød kaviar, hvidløg, sennep, citronsaft, blegselleri samt rød peber, så tilsættes cremefraiche, derefter tilsættes udblødet husblas når det er stivnet lidt tilsættes pisket piskefløde.
    Hældes i en form gerne dagen før det skal bruges. Pyntes kort tid før serveringen.
Article Tags:
· ·
Article Categories:
Fisk · Forret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Don't Miss! random posts ..